Love Is Blind Sverige 2024 – Sergio och Amandas status i dag

Efter förlossningen av Love is Blind-parets barn – Hela Sverige sluter upp

  • Netflix
Axel Diedrichs
09 maj 2024 kl. 10:05

"Nu anpassar vi oss till vårt nya liv"

De gifte sig i "Love is Blind". Nu har kärleksparet Sergio Rincón och Amanda Jonegård fått sitt första egna barn tillsammans.

Hela Sverige följde Sergio Rincón och Amanda Jonegård när de dejtade varandra i Love is Blind som sändes på Netflix i höstas. Även om paret kom att hålla ihop, så var deras kärleksresa allt annat än en raklång solskenshistoria. Inte minst framkom det att Sergio hade ett barn på gång med en helt annan kvinna. Men de visade sig känna stark tillhörighet och trotsade i slutändan alla odds. I säsongens sista avsnitt när paren återförenades berättade de att de nu väntar ett helt eget barn tillsammans. Det blev en son.

Efter förlossningen av Love is Blind-parets barn – Hela Sverige sluter upp
Foto: Netflix.

Efter Sergios och Amandas första barn – nu haglar gratulationerna in

Amandas och Sergios efterlängtade barn har nu kommit och i ett inlägg på berättar Amanda, som sedan giftermålet heter Amanda Rincón Jonegård, att de valt att döpa honom till Ralf.

– Alla är glada och friska och vi hade en fantastisk förlossning. Han är en sådan söt liten kille som fyller våra liv med kärlek från första stund. Vi kommer att dela med oss av den mer detaljerade historien med tiden, eftersom det finns så mycket att säga. Nu anpassar vi oss till vårt nya liv. Vi är så förälskade i honom, skriver Amanda Rincón Jonegård till sina följare på Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A M A N D A (@mrsrinconjonegard)

Paret gick ut med nyheten för bara en dryg timme sedan, och sedan dess har de positiva reaktionerna fullständigt svämmat över. Inlägget har i skrivande stund en bra bit över 10 000 gillamarkeringar. Utöver det har även hundratals glada kommentarer tittat fram. Inte minst skickar Johan Melin, Emilia Holmqvist, Meira Omar och Catja Lövstrand, som också var deltagare i årets säsong, sina varmaste hälsningar. 

Filmtopp tar tillfället att önska familjen ett stort lycka till. Senare i år förväntas vi få en andra säsong av "Love is Blind Sverige" på Netflix.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL