Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Down to Earth with Zac Efron säsong 2 – Detta vet vi

Down to Earth with Zac Efron säsong 2 – Detta vet vi

  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
16 juli 2020
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
16 juli 2020

En fortsättning skulle förvåna oss.

Det mesta Zac Efron rör vid lockar massvis med begeistrade tittare. Hans nya dokumentärserie är inget undantag, men trots detta känns det osannolikt att vi får en uppföljare.

Dokumentärserien där Hollywoodstjärnan Zac Efron reser Jorden runt med hälsoexperten Darin Ollen och letar efter grön energi och inspirerar tittaren med nyttiga sätt att leva på har blivit en stor succé. Den är just nu etta på Netflix top 10-lista i USA och här i Sverige befinner den sig på sjätte plats. Men det är långt ifrån säkert att serien fortsätter vidare. 

Det finns två stora parametrar som talar emot att vi får se Down to Earth with Zac Efron säsong 2. Den första är att serien sålts in som en miniserie, vilket innebär att skaparna gått in med inställningen att bara göra ett visst antal avsnitt, och sällan rör det sig om mer än en säsong.

Den andra parametern är den rådande pandemin som förstås gör det väldigt svårt att Efron och hans team att kunna resa omkring fritt, och ingen kan väl i dagsläget svara på när det blir grönt ljus för ett sådant projekt igen. 

Vi bör också lägga till att skådespelaren håller på att utveckla en liknande serie för streamingtjänsten Quibi, som heter Killing Zac Efron. Den går ut på att han släpps ner i djungeln och får testa på sina överlevnadsfärdigheter. 

Mycket är det som talar emot att vi får se "Down to Earth with Zac Efron" säsong 2. Men vem vet, större överraskningar har skett.