Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Den oskyldige säsong 2 – Detta vet vi

Den oskyldige säsong 2 – Detta vet vi

  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
05 maj 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
05 maj 2021

Gör The Innocent det osannolika och kommer tillbaka?

Netflix spanska miniserie Den oskyldige är för närvarande en av streamingtjänstens mest populära produktioner. Kommer det mer av den framöver? Detta vet vi!

MER LÄSNING:

Netflix nyheter

Recension – Den oskyldige

Den psykologiska thrillern om en mordutredningen och en man som dras tillbaka ner i sitt mörka förflutna har gjort sig stor på Netflix. Med ett fängslande slut på den första säsongen är det många som undrar ifall vi kommer att få se Den oskyldige säsong 2. 

Serien – på engelska The Innocent – är utformad som miniserie, vilket innebär att den sedan starten är tänkt att bara vara en säsong lång. Likaså bygger den på en enskild bok och ingen serie, så det finns därmed inget färdigskrivet underlag för manusförfattarna att utgå ifrån.  

Det har dock hänt förut att miniserier gör det oväntade och förlänger med en andra säsong, som med Big Little Lies. Vad gäller Den oskyldige har Netflix inte gått ut med att vi får se säsong 2. 

Men det ska sägas att det finns karaktärer vars berättelser man skulle kunna bygga vidare på. I synnerhet de på polisstationen. Men sådana möjligheter tenderar att finnas och behöver förstås inte betyda att man ritar om den ursprungliga planen för serien. Det förblir däremot en möjlighet att man väljer att göra en antologiserie av The Innocent som bär vidare på dess teman.

Då kan The Innocent säsong 2 tänkas komma

Om det blir en fortsättning för serien kan vi räkna med att den dyker upp under våren 2022 och då med största sannolikhet i april eller maj. 

Filmtopp håller dig uppdaterad om seriens framtid. 

NÄSTA ARTIKEL