Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Dark säsong 4 – blir det någon?

Dark säsong 4 – blir det någon?

  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
01 juli 2020
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
01 juli 2020

Netflix hyllade original tackar för sig.

Den mystiske dramathrillern "Dark" rullar nu sin tredje säsong på Netflix. Många fans hoppas på att få se mer, men säsongen blir seriens sista.

"Dark" är en mörk familjesaga med en fantasy-knorr, som nu lider mot sitt slut. Den tredje säsongen går att se på Netflix, men av allt att döma blir det ingen säsong 4. 

Redan innan den tredje säsongen skulle ha premiär bekräftade seriens skapare Baran bo Odar att den skulle bli seriens sista. Han menar att det alltid varit planen att avsluta serien då, och Netflix ser ut att respektera hans vision. Uppfriskande att en så stark serie får avsluta innan den hinner varva sig själv. 

Nej, det blir ingen säsong 4 av Dark. Istället får fansen glädja sig åt att säsongen avslutar oerhört starkt. Det är ingen självklarhet att seriers finaler tillfredsställer fansen, men på IMDb kan vi se att varje avsnitt av Dark säsong 3 har som lägst 9.2/10 i betyg. De två avslutande episoderna har otroliga 9.9/10. 

"Game of Thrones" och "House of Cards" är två exempel på serier som gjort fansen besvikna på slutet. För fler liknande fall, se vår lista på serierna med de mest chockerande avsluten.

Fortsätt scrolla för fler nyheter!