Edvin Ryding om sista avsnittet i Young Royals: ”Ett slag i magen”

Därför ska du se En del av dig – filmens stjärnor säger sitt

  • Netflix
Emil Oscar Rasmussen
01 juni 2024 kl. 12:30

Ryding, Maxime och Hamilton om varför du ska se Sigge Eklunds regidebut

I samtal med Filmtopp säger Edvin Ryding, Felicia Maxime och Michaela Hamilton sitt om varför du ska se just "En del av dig" på Netflix – det nyutkomna ungdomsdramat som är Sigge Eklunds regidebut.

I går var det efterlängtad Netflix-premiär för långfilmen En del av dig – ungdomsdramat som markerar Sigge Eklunds regidebut och Zara Larssons skådespelardebut. Filmen handlar om en 17-årig flicka som tvingas hantera sorgen av en förlust i familjen, under den tonårsperiod i livet då man kanske är som sämst utrustade att bearbeta en tragedi.

Tidigare i våras pratade Filmtopp med manusförfattaren Michaela Hamilton, huvudrollsinnehavaren Felicia Maxime och birollsinnehavaren Edvin Ryding om inspirationen till filmen och samarbetet med Sigge Eklund.

I samband med intervjun fick trion också chansen att pitcha En del av dig till alla som är tveksamma på om de ska se filmen i myllret av alternativ på streamingtjänsterna.

Därför ska du se nya En del av dig – filmens stjärnor säger sitt
Foto: Netflix.

Varför ska man se En del av dig? Edvin Ryding, Felicia Maxime och Michaela Hamilton svarar

Edvin Ryding: Man ska välja att se den för att det är en berättelse som är väldigt ärlig och transparent och sårbar. Det är en otrolig prestation av Felicia Maxime i huvudrollen. Jag tycker det är något annat än bara en ungdomsfilm, jag tycker det är så mycket mer än så.

Felicia Maxime: Jag tror att det kommer kännas att alla har lagt sitt hjärta i filmen.

Michaela Hamilton: Jag tror den står ut i att den är... som [Felicia] säger, varenda människa som är involverad har gått ett steg längre än vad man brukar. Jag är så glad att det var just den här filmen som folk valde att göra det i.

Edvin Ryding: Jag tycker faktiskt att det, jag är inte ens [partisk], är få filmer som griper tag i publiken på samma sätt som den här filmen gör.

Övertygad? "En del av dig" streamar du på Netflix.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL