Då släpps ”Rebel Moon Part Two: The Scargiver” på Netflix

Då släpps ”Rebel Moon Part Two: The Scargiver” på Netflix

  • Netflix
Fredrik Larsson
18 april 2024 kl. 20:04

Fortsättningen på Zack Snyders actionfyllda rymdsaga finns snart på Netflix

För er som gått och väntat på uppföljaren till “Rebel Moon Part One” så är väntan snart över. Del två har premiär på Netflix den 19 april.

Det är snart dags för del två av det actionfyllda äventyret där vi får följa Kora (Sofia Boutella) i kamp mot den tyranniska regenten Balisarius (Fra Fee). Det var i första filmen som Kora sändes ut för att finna soldater att hjälpa dem i kampen mot den onde Balisarius. Nu fortsätter kampen och äventyret.

Den första delen av Zack Snyders ambitiösa Netflix-projekt fick motta en hel del kritik, men det har inte hindrat fansen från att rastlöst vänta på en fortsättning. För alla som faktiskt uppskattade del ett, A Child of Fire, är väntan snart över.

Rebel Moon Part Two: The Scargiver har premiär på Netflix den 19 april

I del två får vi se de överlevande krigarnas kamp mot det onda, hur de kämpar tillsammans med folket i Veldt för att försvara det som en gång var en fridfull by. Nu måste de också inse sanningen om sitt eget förflutna.

Precis som del ett produceras även denna av Netflix och där den även kommer ha sin exklusiva premiär.

Premiärdatumet för "Rebel Moon Part Two: The Scargiver" är den 19 april. Du kan streama filmen från och med kl. 9.00 på premiärdagen.

LÄS OCKSÅ: Rymdfilmer med månen i fokus

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL