Då har Outer Banks säsong 4 premiär

Då har Outer Banks säsong 4 premiär

  • Netflix
Filmtopp
Uppdaterad 23 februari 2023 kl. 14:02 | Publicerad 22 februari 2023 kl. 20:02
ANNONS
ANNONS

Inget är bekräftat – men vi har ett gott hum...

Nu är den tredje säsongen här och ytterligare en fortsättning är redan bekräftad. Så, när kan vi förvänta oss att "Outer Banks" säsong 4 har premiär?

I dag är Netflix populära äventyrsserie tillbaka för att förse oss med mer skattjakt. Har du likt de flesta av oss fans kastat allting överbord för att beta av alla avsnitt på ett bräde? Då är du inte ensam. Undrar du när Outer Banks säsong 4 har premiär är du inte ensam om den saken heller. Här är allt vi vet om när vi kan förvänta oss att se fortsättningen.

Då har Outer Banks säsong 4 premiär
Foto: Netflix.

 

Då har Outer Banks säsong 4 premiär

Netflix var tidiga med att bekräfta en fjärde säsong av Outer Banks men inte lika snabba på att meddela oss om när den kommer. Därför finns det inget känt premiärdatum. Däremot har de uppföljande säsongerna släppts med 15-17 månaders mellanrum, vilket ger oss ett gott hum om när vi kan förvänta oss att se Outer Banks säsong 4 på Netflix. 

Vidare bekräftar flera amerikanska medier vår spådom med rapporter om att den landar på streamingtjänsten under tidig sommar 2024. Med andra ord förväntar vi oss att se serien komma tillbaka då som allas spådom säger att den ska göra det. I vanlig ordning håller Filmtopp dig uppdaterad om vad som sker runt produktionen.

Den första säsongen av serien släpptes i april 2020, och blev genast en stor framgång för Netflix. Andra säsongen var den mest streamade engelsktalande serien på Netflix under fyra veckors tid. Vad gäller den aktuella säsongen vågar vi räkna med stor succé där med.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL