Elitskolan_cast

Då har Elitskolan säsong 5 premiär

  • Netflix
02 april 2022 kl. 08:04

En första blick på populära spanska skolserien .

Netflix har flertalet spanska serier i rullning och en av dem som fått störst genomslag är Elitskolan. Nu har äntligen den första trailern för säsong 5 släppts.

Tack vare streamingtjänsterna har tillgången till utländska serier ökat markant de senaste åren. Många tittare är vana vid amerikanska skolserier, men nu finns det möjlighet att frossa i samma genre fast i spansk tappning. I går släpptes den första trailern på säsong 5 av Elitskolan.

Se trailern här!

För den som inte har sett serien handlar den om några ungdomar på en högt ansedd skola, som blir indragna i både mord och annan kriminalitet. I Elitskolan finns allt från starka kvinnoporträtt till förbjudna, incestuösa relationer. I luften hänger ständigt även en stark sexuell laddning, med gamla och nya relationer som löper av varandra. Med andra ord en serie som inte sparar på krutet. 

Flera skådespelare återvänder

Än så länge har inte mycket information om handlingen för den nya säsongen redogjorts för, men av trailern att döma kommer den inbegripa mycket av det Elitskolans tittare är vana vid: sex, brottslighet, kärlek och fester. Flera av skådespelarna från tidigare säsonger dyker upp även i denna: Itzan Escamilla som Samuel, Omar Ayuso som Omar och Claudia Salas som Rebeka för att nämna några. 

Elitskolan säsong 5 har premiär 8 april på Netflix. Men för den som inte kan vänta finns ju alltid de fyra tidigare säsongen att titta på.

Mer läsning:

 

NÄSTA ARTIKEL