Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Crime Scene säsong 2 – Detta vet vi

Crime Scene säsong 2 – Detta vet vi

  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
15 februari 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
15 februari 2021

Vi kan räkna med flera framtida säsonger.

Brottsdokumentären Crime Scene: The Vanishing at Cecil Hotel är Netflix just nu hetaste serie, både i Sverige såväl som internationellt. Ställer du dig frågan om det kommer en säsong 2? Detta vet vi!

Netflix fortsätter att yngla av sig flera produktioner i veckan. Streamingtjänstens just nu hetaste produktion är Crime Scene: The Vanishing at the Cecil Hotel som berättar historien om ett särskilt fall på ett ökänt hotell i Los Angeles. Har du redan bingeat de fyra timmar den första säsongen består av och nu suktar efter mer true crime-serien? Var inte orolig, Crime Scene säsong 2 är på väg!

MER LÄSNING:

TV-serier om seriemördare

Netflix må ännu inte ha bekräftat att vi får se mer av den kokande populära dokumentärserien. Men produktionen hade redan innan sin premiär kategoriserats som en antologi, vilket i sig är en stark indikator på att vi får se mer av den framöver. Likaså har dess regissör Joe Berlinger sagt följande i en intervju med Entertainment Weekly

– Poängen med serien var inte att bara berätta en historia, det här är bara första säsongen av en pågående serie. Vi tittar på ett ställe och analyserar vad det spelar för roll i de brott som begås där. 

MER LÄSNING:

Bästa serierna på Netflix 2021

Crime Scene säsong 2 kommer med andra ord att byta titel och fokusera på en annan brottsfylld plats. Vilken plats det rör sig om härnäst finns det ännu ingen hint om förutom den tematiska, som innebär att vi kan räkna med en plats i USA som lockar till brott. 

När vi kan förvänta oss att se fortsättningen är ännu för tidigt att säga, men sett till att produktionen arbetar på nästa säsong idag kan vi förvänta oss att se den till våren 2022. 

Filmtopp håller dig uppdaterade gällande seriens framtida premiärdatum. 

För fler nyheter --> Scrolla vidare!

NÄSTA ARTIKEL