Country Ever After säsong 2 – Kommer det mer?

Country Ever After säsong 2 – Kommer det mer?

  • Netflix
Filmtopp
Uppdaterad 10 november 2020 kl. 09:11 | Publicerad 09 november 2020 kl. 10:11

Upp till huvudpersonerna att bestämma seriens öde.

Reality-serien "Country Ever After" om countrymusikern Coffey Anderson och hans hiphopdansande hustru Criscilla har vuxit sig populär på Netflix. Kan vi räkna med en andra säsong?

Country Ever After
Foto: Netflix.

I Country Ever After följer vi paret Anderson som försöker balansera familjelivet med karriär och andlighet. Den första säsongen som nu finns att se på Netflix och verkar ha fångat tittarna. Det har nämligen redan börjat smidas planer för en fortsättning. I en intervju med Entertainment Tonight berättar Coffey Anderson följande: 

– Det förs konversationer om säsong två. Men vi måste få Netflix att säga ja.

Vad gäller seriens tittarsiffror har vi väldigt lite att gå på. Den finns ännu inte med på den internationella statistiksajten Flix Patrol och Netflix har heller inte delat med sig av något på den fronten. Men det är en god start är att viljan finns hos huvudpersonerna att fortsätta. 

MER LÄSNING:

Nya serietips

Nya bra serier på Netflix

När får vi veta om Country Ever After säsong 2 blir av?

Den första säsongen skulle ha haft premiär i september, men blev uppskjuten till november. Vanligtvis tar det streamingtjänsten omkring 2-3 månader innan de går ut med besked kring en series framtid, så vi lär behöva vänta till början på nästa år. 

Filmtopp uppdaterar dig så fort det finns mer information om vad som händer härnäst för "Country Ever After".

För fler nyheter --> Scrolla vidare!

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL