Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Cobra Kai.

Då har Cobra Kai säsong 5 premiär på Netflix

  • Netflix
David Forssell | Nyhet
06 maj 2022
David Forssell | Nyhet
06 maj 2022

Kampsport med känsla

Femte gången gillt för Cobra Kai. Efter fyra säsonger väntar oss nya avsnitt fyllda med flygande nävar och sparkade fötter.

Nu har en ny trailer för Netflix Cobra Kai säsong 5 släppts som du kan spana in här under!

Karate - vägen ut ur mörkret

Cobra Kai är en så kallad sequel (fortsättning) på filmerna Karate Kid och utspelar sig mer än 30 år senare efter att originalfilmerna tog slut. I Cobra Kai får vi fortsatt följa konflikten mellan Daniel LaRusso och Johnny Lawrence. I tidigare säsonger av Cobra Kai har Lawrence öppnat en ny dojo (träningslokal för karate) och striden mellan honom och ärkefiende LaRusso har åter flutit upp till ytan. Dojon fungerar också som en samlingsplats för utstötta personer som finner tröst i karaten. 

I denna nya säsong fortsätter vi att följa Lawrence och hans relation till sin elev och adept, den mobbade Miguel Diaz. Relationen mellande två påminner Lawrence om hans egen relation med sin mästare årtionden tidigare. Konflikten mellan Miguel och Lawrence son, Robbie, stegras och det är upplagt för strid. 

Action och drama

Av trailern att döma ser det ut som att ännu en spännande säsong av Cobra Kai är på väg, med fräscha combats, kärlek och drama. Hur länge kommer sämja att råda mellan stadens dojor?

Cobra Kai har premiär på Netflix den 9 september i år.

Mer läsning: 

NÄSTA ARTIKEL