Kvinna blir en chicken nugget i galen Netflix-serie – årets konstigaste?

Kvinna blir en chicken nugget i galen Netflix-serie – årets konstigaste?

  • Netflix
Emil Oscar Rasmussen
15 mars 2024 kl. 09:03

Är Chicken Nugget tidernas galnaste serie?

För alla som vill se en serie som sticker ut ur mängden kan Filmtopp tipsa om sydkoreanska "Chicken Nugget", som har premiär på Netflix i dag.

Här kommer veckans, eller årets – kanske till och med tidernas – konstigaste Netflix-tips. Från och med i dag kan du streama den nya serien "Chicken Nugget". Tycker du att titeln låter lustig? Vänta bara tills du hör vad den handlar om.

Kvinna blir en chicken nugget i galen Netflix-serie – årets konstigaste?
Foto: Netflix.

Premiär för Chicken Nugget på Netflix – är det här årets konstigaste serie?

Sydkorea har stått för en rad framgångsrika serier på Netflix de senaste åren, men fenomenet Squid Games som främsta fanbärare. Succéerna ser ut att ha gett Netflix ett närmast bottenlöst förtroende för de koreanska satsningarna – åtminstone verkar det så när man slänger ett öga på rykande färska (eller nyfriterade) Chicken Nugget.

Den nya komediserien släpptes på Netflix i dag, den 15 mars, och handlar om en kvinna som kliver in i en konstig maskin och ... förvandlas till en chicken nugget. Vad annars? Det faller i knät på kvinnans pappa och hans praktikant att rädda henne från den absurda situationen, så tillsammans ger duon sig ut på ett skruvat äventyr för att lösa mysteriet.

I huvudrollerna hittar vi Ryu Seung-ryong (Kingdom), Ahn Jae-hong (Mask Girl) och Kim Yoo-jung (Mai Demon).

Det unika äventyret "Chicken Nugget" sträcker sig över 12 avsnitt och finns nu att avnjuta i sin helhet på Netflix.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL