Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Catching Killers säsong 3 – detta vet vi

Catching Killers säsong 3 – detta vet vi

  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
09 februari 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
09 februari 2022

Finns det fler mord att utforska?

Den andra säsongen av Netflix dokumentärserie "Catching Killers" kom till streamingtjänsten den 9 februari.

I Netflix omåttligt populära true crime-serie Catching Killers går vi på djupet i fall som omgärdar några av världens mest ökända seriemördare. I avsnitten får vi en unik inblick i fallen när vi får höra direkt från utredare om deras arbete med att sätta dit gärningsmännen.

Under de två första säsongerna har strålkastaren riktats mot seriemördare som Green River Killer, Happy Face Killer och BTK-mördaren. Säsong 1 och 2 består av fyra avsnitt vardera och avsnittslängden ligger på mellan 31–41 minuter.

När kommer Catching Killers säsong 3?

I skrivande stund vet vi inte om Catching Killers kommer att återvända med en tredje säsong. Netflix har varken bekräftat att det blir fler avsnitt eller att serien är avslutad efter den andra säsongen. Hur ser då möjligheterna för en eventuell fortsättning ut?

Från vårt perspektiv finns det mycket goda chanser att Chatching Killers kommer att återvända med en säsong 3 i framtiden. True crime-genren är extremt populär och Catching Killers är en serie som uppskattas av många på Netflix. Gedigna tittarsiffror är alltid en tydlig indikation att det finns goda chanser för en fortsättning. Dessutom innebär de relativt små säsongerna (hittills endast fyra avsnitt per säsong) att det givetvis finns många fall och seriemördare kvar att utforska.

Det dröjde endast några få månader mellan säsong 1 och säsong 2. Blir det en säsong 3 får vi räkna med att det blir en lite längre väntetid, men det är svårt att förutspå exakt när nya avsnitt skulle kunna komma. Med det sagt, väljer Netflix att förnya serien kan vi förhoppningsvis vänta oss en ny säsong inom ett år.

Filmtopp uppdaterar dig med ny information så fort vi vet mer.

LÄS OCKSÅ:

NÄSTA ARTIKEL