Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Capitani säsong 2 – Detta vet vi

Capitani säsong 2 – Detta vet vi

  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
16 februari 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
16 februari 2021

Kriminaldramat på väg tillbaka.

Den spännande Netflix-serien "Capitani" finns att se i sin helhet på streamingtjänsten. Många är det som undrar ifall det kommer mer av produktionen och isåfall när. Detta vet vi!

MER LÄSNING:

Bästa serierna på Netflix 2021

Originalserien från Luxemburg som mynnar ut i en nagelbitande mordgåta har lockat stort intresse på Netflix. Den första säsongen tillhör streamingtjänstens mest populära titlar just nu runt om i världen. Vad gäller Capitani säsong 2 vet vi att den är på väg. 

What's on Netflix rapporterar att serien blivit förnyad med en till säsong. Flera internationella medier låter oss också veta att inspelningen av nästa hög med avsnitt drar igång i mitten på mars månad. Om allt rör sig friktionsfritt framåt kommer inspelningen då att pågå i 12 veckor, vilket innebär att man är klara till sommaren. Med det sagt förväntar vi oss att få se Capitani säsong 2 på Netflix i höst.

MER LÄSNING:

Tips på nya TV-serier och filmer på Netflix

Vad kommer Capitani säsong 2 att handla om?

Spoiler alert! Den första säsongen tar vid när en femtonårig flicka i en by blir mördad. Under berättelsens gång visar det sig att massvis med invånare i byn sitter på hemligheter, där flera av dem går att bygga vidare på. Inte minst huvudkaraktären Luc Capitanis egna tillbakahållande av sanningen när Joe arresterar honom i slutet på  säsong 1. Något säger oss att nästa säsong kommer att bygga vidare på Capitanis och Joes relation, samtidigt som polisen kommer att försöka sudda ut frågetecken kring Jenny. 

Filmtopp håller dig uppdaterad gällande premiärdatum för Capitani säsong 2.

För fler nyheter --> Scrolla vidare!

NÄSTA ARTIKEL