Bridgerton-stjärnan Phoebe Dynevor kommer inte delta i säsong 3

Bridgerton-stjärnan Phoebe Dynevor kommer inte delta i säsong 3

  • Netflix
Moa  Andersson
02 februari 2023 kl. 11:02

"Säsong tre är jag exalterad över att se som tittare"

Bridgerton-stjärnan Phoebe Dynevor kommer inte att dyka upp i säsong tre av Netflix-succén. Ett återkommande kan ske i framtiden, men nu är hon bara exalterad över att se säsongen som tittare.

Efter beskedet om att Regé-Jean Page valt att lämna Bridgerton efter bara en säsong så blev fansen besvikna, och serien tappade många tittare. Enligt Regé själv slutade han för att det kändes "som en begränsad serie" för honom.

Nu kommer nästa chock för fansen när uppgifter om att ytterligare en av seriens stjärnor valt att åtminstone ta en paus och kommer inte att medverka i den kommande säsong tre av Bridgerton. 

Bridgerton
Bridgerton. Foto: Netflix

"Säsong tre är jag exalterade att se som tittare"

I en röda mattan-intervju på Sundance Film Festival med ScreenRant bekräftade skådespelerskan Phoebe Dynevor att hon inte kommer att dyka upp i den kommande säsongen, men för den som vill se mer av henne i rollen som Daphne Bassett finns det fortfarande hopp.

– Tyvärr inte i säsong tre. Potentiellt i framtiden, men säsong tre är jag bara exalterad över att se som tittare, svarade Dynevor på frågan om vi får se mer av henne i Bridgerton.

Trots att Phoebe har en central roll i den första säsongen är det inte förvånande att hon inte återvänder eftersom varje säsong fokuserar på nya kärlekshistorier. 

Succéseriens kommande säsong är baserad på Julia Quinns bokserie och kommer utforska Colin Bridgertons karaktär, som spelas av Luke Newton. Ännu har inte nya säsongens utgivningsdatum avslöjats 

Bridgerton
Bridgerton. Foto: Netflix

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL