Ny rekordmånad hos Filmtopp – över 1 miljon unika läsare

Ny rekordmånad hos Filmtopp – över 1,1 miljoner unika läsare

Filmtopp
Uppdaterad 02 februari 2023 kl. 06:02 | Publicerad 01 februari 2023 kl. 16:02

Växtvärken fortsätter

Året öppnar starkt för Filmtopp.se. Under januari slogs ett nytt trafikrekord när över 1,1 miljon unika läsare besökte hemsidan. Det är den bästa månaden någonsin för Filmtopp.se.

Från ett rekord till ett annat. Tidigare i år kunde vi på Filmtopp dela med oss av resultatet för 2022 med en uppgång på hela 58 procent mot föregående år. Totalt hade Filmtopp 17,3 miljoner besök på sin hemsida.

2023 har öppnats stark och under januari månad hittade över 1,1 miljoner unika besökare in på Filmtopp.se. Tillsammans stod dessa för över 2,7 miljoner besök. Det är en ökning med över 50 procent mot hur det såg ut i januari 2022.

– Nyp mig! Vi är otroligt glada över att så många läsare uppskattar det vi gör. Jag talar för alla på Filmtopp när jag säger att det är med en stor stolthet vi kan presentera dessa siffror. Under fjolåret publicerade vi över 3 800 artiklar. Nu är uppvärmningen över, säger Eric Diedrichs, Filmtopps chefredaktör.

Filmtopp nu som app

En stor nyhet på Filmtopp är lanseringen av Streamtopp – som finns tillgänglig på både Filmtopps hemsida och app.

Streamtopp är en sökmotor där användaren på under 30 sekunder ska kunna få fram sevärda film och serietips. Helt baserade på vilka stremingtjänster den har och utifrån vilken genren som lockar mest. Appen, som finns både för Android och iPhone, släpptes även på norska och engelska som språkalternativ.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL