Beef säsong 2 – detta vet vi

Beef säsong 2 – detta vet vi

  • Netflix
Filmtopp
12 april 2023 kl. 19:09

Fortsätter vår favoritbeef i en andra säsong?

Netflix dramakomedi "Beef", med Steven Yeun och Ali Wong i huvudrollerna, gör stor succé på streamingplattformen. Filmtopp har utforskat chanserna för en säsong 2 av den populära serien.

"Beef" är Netflix dramakomedi om en relativt oskyldig incident på en parkering som växer sig större än någon hade kunnat ana och sedermera urartar i en storskalig fejd som inte tycks ha något slut.

I huvudrollerna som de två evigt bråkande Danny och Amy ser vi Oscarsnominerade Steven Yeun (Minari, Okja) samt skådespelaren och komikern Ali Wong.

Serien tycks ha överraskat många positivt, för kort efter premiären på Netflix tog tittande fart på allvar – vilket fick den att segla upp till topplaceringarna bland de mest sedda serierna i Sverige.

Med tanke på hur många som verkar ha betat av den första säsongen 10 avsnitt, har Filmtopp tagit tempen på serien för att se hur chanserna ser ut för en andra säsong.

När kommer Beef säsong 2 till Netflix?

Trots att Netflix inte har gett något officiellt besked om att Beef kommer att leva vidare med en andra säsong, tyder det mesta på att fler avsnitt väntar på oss i framtiden. Serien har blivit en riktig snackis och den ser ut att prestera bra på flertalet marknader, vilket är väldigt goda nyheter för den som hoppas på en säsong 2 av Beef.

Utöver det lovande mottagandet som serien har fått finns det även ett uppenbart utrymme att bygga vidare på handlingen efter den första säsongen. Utan att avslöja någonting om händelseförloppet är vi nog många som hade känt oss berövade på ett komplett slut om serien skulle visa sig bli nedlagd efter säsong 1.

Såväl innehållet i Beef som seriens status talar alltså för att Netflix kommer att ge grönt ljus åt en andra säsongen framöver.

Eftersom vi fortfarande saknar en bekräftelse från streamingjätten är det däremot svårare att sia om när Beef säsong 2 kan tänkas ha premiär. Det vi kan säga är att en andra säsong med största sannolikhet skulle kunna komma någon gång under 2024; i bästa fall på våren. Dröjer en bekräftelse från Netflix är det däremot troligare att den uppföljande säsongen skulle kunna komma senare på året 2024.

Filmtopp uppdaterar dig med ny information så fort vi vet mer.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL