Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Bakom hennes ögon säsong 2 – Detta vet vi

Bakom hennes ögon säsong 2 – Detta vet vi

  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
23 februari 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
23 februari 2021

Får Netflix nya thriller en förlängning?

Den första säsongen av "Bakom hennes ögon" finns att se i sin helhet på Netflix. Det har lockat enormt intresse, men det är långt ifrån hugget i sten att vi får se fler säsonger framöver.

MER LÄSNING:

Senaste nytt på Netflix

Recension – Behind Her Eyes

Den mystiska thrillern Bakom hennes ögon (på engelska: Behind Her Eyes) är just nu på Netflix-prenumeranternas läppar. Efter en hyllad första säsong, som också fått många tittare, kan däremot redan ha nått vägs ände. Detta vet vi om Bakom hennes ögon säsong 2.

Statistiksajten Flix Patrol visar att serien sedan sin premiär den 17:e februari är fortsatt hetast på Netflix runt om i världen. Storyn om den ensamstående mamman Louise och hennes oväntade relation med hennes chef som är psykolog har engagerat miljontals tittare. Så varför råder det tvivel om att vi får se Bakom hennes ögon säsong 2?

Behind her Eyes heter boken Sarah Pinborough släppte i januari 2017 och som ligger till grund för serien. I den berättas handlingen klart från början till slut, utan någon uppföljare. Skulle Netflix förnya serien finns det alltså inget mer bokunderlag för manusförfattarna att utgå ifrån. Likaså är serien marknadsförd som en miniserie, vilket innebär att den likt inte förväntas få fler säsonger. 

När kan vi förvänta oss se Behind Her Eyes säsong 2?

Det finns hopp för att vi får se mer trots allt. Pinborough har i en intervju med Express.co.uk sagt att hon skulle vara intresserad av att skriva en fortsättning ifall Netflix vill beställa mer av produktionen. I det här fallet skulle Bakom hennes ögon säsong 2 förmodligen dröja ett par års tid. 

Filmtopp håller dig uppdaterad om seriens framtid. 

För mer läsning --> Scrolla vidare!

NÄSTA ARTIKEL