Baby Fever – allt om Netflix danska serie

Baby Fever – allt om Netflix danska serie

  • Netflix
Filmtopp
22 mars 2022 kl. 12:03

En kedjereaktion av stora och små katastrofer

Idag presenterar Netflix deras nya danska serie "Baby Fever", en romantisk komedi om fertilitetsläkaren Nana och de klienter hon både möter och behandlar.

När Nana, i ett berusat tillstånd, inseminerar sig själv med en väldigt speciell portion spermier – nämligen hennes ex-pojkväns – startar hon en kedjereaktion av både stora och små katastrofer. Den förhastade handlingen leder till en graviditet och Nana måste nu ta reda på hur hon ska förklara sitt tillstånd – som inte går att dölja för alltid – och vinna tillbaka sin ex-pojkvän och förlorade kärlek. Problemet är bara att han inte verkar särskilt intresserad av att bli tillsammans med Nana igen. 

Den hemliga graviditeten gör att Nana kan se sina klienter i ett annat ljus, men när hennes lögner växer sig större blir det svårare och svårare för henne att navigera i dem. För första gången i sitt liv måste Nana berätta sanningen – och kanske avslöja en hemlighet som i slutändan kan kosta henne allt.

Foto: Netflix.

Serien är skapad av Amalie Næsby Fick och Nikolaj Feifer. De berättar följande om projektet: 

 Baby Fever är den personliga, komiska, svåra, överraskande berättelsen om fertilitetsbehandling som vi själva har saknat. Att genomgå en fertilitetsbehandling är vansinnigt tufft. Det vet vi eftersom vi har varit med om det själva, men det kan också vara en upplevelse av hopp, glädje och skratt där man kan kastas runt i så många olika känslor på så kort tid. Det är därför vi vill göra en serie där drama och komedi alltid samexisterar, för det är vår upplevelse av en fertilitetsprocess.

"Baby Fever" består av sex avsnitt och i huvudrollen syns Josephine Park. På rollistan ser vi även svenska Lisa Carlehed som är aktuell med nya "Utvandrarna". Premiären landar på Netflix senare under 2022.

MER LÄSNING:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL