Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Arcane säsong 2 – Detta vet vi

Arcane säsong 2 – Detta vet vi

  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
07 november 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
07 november 2021

Har vi mer av succén att se fram emot?

Nu kan vi äntligen se avsnitt från den första säsongen på Netflix. Men kommer vi att få se Arcane säsong 2? Detta vet vi.

MER LÄSNING:

Den första säsongen av Arcane sköts upp i över ett år, men nu är den äntligen här. Eller åtminstone den första delen. De andra två delarna kommer att släppas löpande under november månad och sammanlagt bildar de tre delarna nio avsnitt. Filmtopp har tagit tillfället att kolla på vad statusen är gällande Arcane säsong 2. 

Det dröjde inte länge för att vi skulle få besked kring en andra säsong av Arcane. Netflix har bara ett par veckor efter premiären bekräftat att vi får se en andra säsong:

– Vi är oerhört glada över den positiva responsen på den första säsongen av Arcane, säger produktionen i ett uttalande.

Det fanns hela tiden goda skäl att tro på en fortsättning. Inte nog med att serien är en storsatsning som bygger på ett av världens mest populära spel, League of Legends, den har redan blivit oerhört stor runt om i världen. Även i Sverige går den väldigt starkt och är just nu mest populär bland Netflix serier efter Den osannolika mördaren

Likaså har inledningen på Arcane övertygad tittarna med råge. I skrivande stund har den 9.4/10 i betyg på IMDb, vilket anses vara oerhört högt.

Något mer som talade för att vi skulle få se Arcane säsong 2 är att den har all potential för att bli en långkörare. 

När kan Arcane säsong 2 tänkas komma till Netflix?

Sett till att det nu blir en till säsong, så räknar vi med att den kommer först under 2023. Givetvis kan streamingtjänsten överraska och släppa en uppföljare tidigare än så, men sett till hur stor apparat serien är vågar vi inte räkna med något redan under nästa år. 

Filmtopp uppdaterar dig så fort vi får veta mer om hur det ligger till med Arcane säsong 2.

NÄSTA ARTIKEL