Ancient Apocalypse säsong 2 – Detta vet vi

Ancient Apocalypse säsong 2 – Detta vet vi

  • Netflix
Filmtopp
Uppdaterad 16 november 2022 kl. 15:11 | Publicerad 15 november 2022 kl. 17:11

Kommer Netflix uppmärksammade dokumentär tillbaka?

Netflix nya dokumentär har fångat en hel värld. Kommer vi att få se "Ancient Apocalypse" säsong 2? Detta vet vi.

Tänk om allt vi vet om förhistoriska människor är fel? I den nya dokumentärserien på Netflix följer vi den profilerade journalisten, skribenten och författaren Graham Hancock när han besöker arkeologiska platser runt om i världen för att ta reda på om en civilisation, som var mycket mer avancerad än vi någonsin trodde var möjlig, existerade för tusentals år sedan. Hela den första säsongen finns att streama, och de som fascinerats av dess händelser vill gärna veta om vi får se Ancient Apocalypse säsong 2. Detta vet vi.

I dagsläget är det inte klart att vi får en andra säsong av serien, men känslan är att det kommer mer. Med sin spännande och kontroversiella frågeställning har den vunnit över en stor publik. Ancient Apocalypse är i snitt den fjärde mest populära serien på Netflix just nu, tätt bakom stora publikfavoriter som The CrownManifest och Warrior Nun, vilket förstås är oerhört starkt av en dokumentär. Vi känner också att det finns tillräckligt med underlag i form av spännande spår för Hancock och produktionen att arbeta vidare med för att få till en andra säsong.

När kommer Ancient Apocalypse säsong 2?

Om det vi tror stämmer och det blir en fortsättning på serien räknar vi med att den dröjer ett bra tag innan den landar på Netflix. Hancock själv har sagt att den första säsongen tog produktionen hela två år att spela in. Även om de trappar upp tempot inför den andra säsongen räknar vi inte med att se några nya avsnitt innan 2024.

Filmtopp håller dig uppdaterad om vad som händer runt serien.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL