The Marriage App – ny romantisk komedi på Netflix

Äktenskapsappen – ny romantisk komedi på Netflix

  • Netflix
Filmtopp
07 december 2022 kl. 10:12

Kan Äktenskapsappen rädda förhållanden i kris?

"Äktenskapsappen" ("The Marriage App" på engelska) är Netflix nya romantiska komedi. Filmen finns tillgänglig på streamingtjänstens plattform från och med i dag, den 7 december.

Vintern är tiden på året då det tenderar att krylla av nya romantiska komedier. I upprinnelsen till jul kommer en stor mängd drypande smöriga julfilmer, men även vid sidan av dessa finns det ett och annat nytillskott att se. När kylan tränger sig på tycks vi helt enkelt inte kunna få nog av att värma våra hjärtan med lite kärlek på våra skärmar.

För alla som inte kan få nog av romantiska komedier bjuder Netflix på en från Argentina. I Äktenskapsappen får vi följa ett par i kris, men i dagens digitala tidsålder finns det givetvis en app som kan hjälpa till med det – eller åtminstone försöka hjälpa till. Appen som paret i fråga vänder sig till räknar poäng åt båda parterna i förhållandet för varje god handling de gör för varandra. Till en början ser det ut att kunna vara lösningen på alla deras problem, men snart tar tävlingsinstinkterna över och poängjakten blir snart viktigare än själva äktenskapet.

"Äktenskapsappen" är en romantisk komedi från Argentina, regisserad av Sebastián De Caro samt skriven av Gabriel Korenfeld och Rocio Blanco. I rollerna ser vi bl.a. Luisana Lopilato, Cristina Castaño och Juan Minujín.

Filmen finns tillgängliga att streama på Netflix från och med i dag, den 7 december.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL