Netflix skrotar Bright 2 med Will Smith

Netflix skrotar Bright 2 med Will Smith

  • Netflix
Filmtopp
23 april 2022 kl. 12:04

Men sägs inte vara relaterat till Oscarsskandalen

Netflix hade planer på att följa upp deras succéfilm "Bright" från 2017. Nu väljer de nu att skrota projektet, men det sägs inte bero på Will Smiths incident.

2017 såg vi Will Smith i Netflix actionrulle Bright om en mänsklig polis och hans orchpartner som hittar ett föremål med mystiska krafter och dras in i ett krig. Filmen gjorde direkt succé och blev en av streamingtjänstens mest streamade originalproduktioner. En uppföljare har länge varit på väg, men nu väljer Netflix att lägga ner produktionen, rapporterar journalisten Lucas Shaw på Twitter. Han menar däremot att det inte har att göra med Oscarsskandalen där Smith klev upp på scen och gav Chris Rock en smäll.

Bright 2 har haft en lång och krånglig produktion fylld av schemakrockar och som inte minst på grund av coronapandemin hade svårt att få fart. Man bytte också regissör, från David Ayer till Louis Leterrier.

2021 släppte Netflix istället den animerade spinoffen Bright: Samurai Soul som gick dåligt med noll topplaceringar på streamingtjänstens internationella listor och ett svagt IMDb-betyg på 5.5/10.

 Netflix har även satt arbetet på Will Smith-filmen "Fast and Loose" på paus. 

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL