När Chris Evans avslöjade sitt drömprojekt för Filmtopp

När Chris Evans avslöjade sitt drömprojekt för Filmtopp

Emil Oscar Rasmussen
13 juni 2024 kl. 13:00

Den oväntade filmen som Chris Evans och Ana de Armas vill göra tillsammans

Chris Evans fyller 43 år i dag och Filmtopp firar Marvel-stjärnan genom att gräva fram ett guldkorn ur vår intervju med honom. I den avslöjar han och kollegan Ana de Armas vad de vill göra för film tillsammans härnäst.

Chris Evans har nu hunnit bli 43 år och under dessa har han etablerat sig som en av filmvärldens största stjärnor. Det är inte minst på grund av sin roll som Captain America i Marvel Cinematic Universe (MCU), men även vid sidan om dessa har han en del imponerade roller på meritlistan.

Efter sitt MCU-uttåg med Avengers: Endgame (2019) har han synts i uppskattade filmer som Knives Out (2019) The Gray Man (2022) och Pain Hustlers (2023). I de två förstnämnda spelade han mot Ana de Armas, och förra året var de dessutom aktuella som huvudrollsinnehavare i actionkomedin Ghosted.

Med tanke på att duon gjorde tre filmer tillsammans på blott fyra år passade Filmtopps Eric Diedrichs på att fråga vad de planerar tillsammans härnäst, under en intervju med de två storstjärnorna inför Ghosted-premiären förra året.

När Chris Evans avslöjade sitt drömprojekt för Filmtopp
Chris Evans och Ana de Armas i "Ghosted" (2023). Foto: Apple TV+

Chris Evans och Ana de Armas oväntade drömprojekt: "Make it happen, Hollywood!"

Eric fick ett oväntat svar när han frågade vad "team Ana och Chris" såg som den perfekta storyn eller genren att ta sig an för dem härnäst.

– Jag skulle säga en musikal. Han sjunger, jag dansar. Det är det enda sättet det skulle kunna ske på, sa Ana de Armas till Filmtopp.

Chris Evans, som först inte hade ett spontant svar, skrattade åt förslaget, men hoppade snabbt på idén:

– Så är det, make it happen, Hollywood!

Det aningen skämtsamma förslaget verkar inte vara hugget i sten, för De Armas föreslog även ett "stort, stort, stort drama" och Evans en skräckfilm, en som är "något riktigt mörkt". Oavsett vad som blir nästa gemensamma kapitel för de båda stjärnorna, så hoppas de båda att det blir av.

Läs hela intervjun här.

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL