Detta vill Ana de Armas och Chris Evans göra nu: Make it happen, Hollywood!

Detta vill Ana de Armas och Chris Evans göra nu: "Make it happen, Hollywood!"

Eric Diedrichs
Uppdaterad 22 april 2023 kl. 11:04 | Publicerad 21 april 2023 kl. 18:04

Superstjärnorna skulle älska att jobba med varandra igen

Inför premiären av actionfilmen "Ghosted" pratar Filmtopps Eric Diedrichs med Ana de Armas och Chris Evans, som berättar vad de vill ta sig an för nästa projekt.

Ghosted
Chris Evans och Ana de Armas i skottlinjen. Foto: Apple TV+

I dag är det premiär för GhostedApple TV+ en romantisk actionkomedi med Chris Evans och Ana de Armas i huvudrollerna. Här spelar Chris singeln Cole Turner, som har en tendens att bli upp över öronen förälskad och kväva sina dejter med ett evinnerligt SMS:ande. När han träffar Sadie (Ana de Armas) gör han samma misstag igen och befinner sig snart i ghostandets limbo.

Men när han får veta att Sadie har rest till England intalar han sig själv att det är på grund av avståndet som hon inte har kunnat svara honom. Illa kvickt åker han dit och ger sig själv ett nytt tillfälle att charma vad som kan vara hans livs kärlek. Där stängs det första kapitlet i filmen som plötsligt går från att vara en udda, romantisk komedi med stalker-vibes till att bli en rejäl actiondänga. Sadie visar sig nämligen vara en hemlig agent och med en hopplöst klumpig Cole i hälarna måste de tillsammans försöka rädda världen från en terrorist (Adrian Brody).

– En av de lockande aspekterna med filmen var att få spela en karaktär som inte var hjälten, som inte visste vad han gjorde. Jag tyckte att det var väldigt roligt. Det var fint att få spela någon som var väldigt mänsklig och grundad och som representerar vad jag tror att de flesta av oss i publiken skulle göra, alltså få panik, säger Chris om sin roll.

Detta vill Ana de Armas och Chris Evans göra nu: "Make it happen, Hollywood!"
Chris Evans och Ana de Armas i Ghosted. Foto: Apple Tv+

Detta vill Ana de Armas och Chris Evans göra nu: "Make it happen, Hollywood!"

Detta är er tredje film tillsammans på fyra år och här verkar ni verkligen frodas som motsspelare, vilken hade varit den perfekta storyn eller den perfekta genren för team "Ana och Chris" att tackla härnäst?

– Jesus, vad ska vi gör nu? frågar Chris.

– Jag skulle säga en musikal. Han sjunger, jag dansar. Det är det enda sättet det skulle kunna ske på, svarar Anna.

– [Skrattar] Så är det, make it happen, Hollywood!

– Jag menar, jag vet inte vad vi annars skulle kunna göra. Eller ett annat stort, stort, stort drama.

– Kanske en skräckfilm? Vi skulle kunna göra något riktigt mörkt.

Ana de Armas i Ghosted
Ana de Armas i Ghosted. Foto: Apple TV+

Ana de Armas om arbetet med Chris Evans: "Är helt bananas"

Så ni skulle alltså vilja göra en musikal eller en skräckis?

– Ärligt talat, jag skulle älska att arbeta med Chris igen och jag hoppas att det händer någon gång i framtiden. Det är så konstigt att faktiskt få arbeta med samma person två gånger. Att göra det tre gånger är helt bananas. Mer än så, vi gör vi det bara för vår egen skull [skrattar].

– Jag kommer så klart från Marvel-världen där du fortsätter att komma tillbaka till filmer med folk du känner och mellan dem gör man filmer med andra skådespelare. Men det är någonting riktigt fint med att få komma tillbaka till något som känns bekant och med de man älskar att arbeta med. Det känns lite som ett sommarläger. Och om du har haft en bra erfarenhet med någon, varför inte återvända? Det vackra med att skådespela är att vi är kamelonter, du vet, vi älskar att testa olika grejer, olika karaktärer, olika genrer. Om du har haft en bra erfarenhet med någon, varför inte utforska alla vägar filmskapandet erbjuder?

Med det tackar vi Chris Evans och Ana de Armas för pratstunden. "Ghosted" finns nu att streama på Apple TV+.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL