Recension: The Other Zoey (2023)

Mystips: Ny romantisk film med After-stjärnan

Emil Oscar Rasmussen
21 oktober 2023 kl. 15:10

Missa inte The Other Zoey – ny rom-com på Prime Video

Josephine Langford tar klivet över från den omåttligt populära After-franchisen till nästa romantiska ungdomsfilm. Missa inte "The Other Zoey" på Prime Video.

Med de senaste dagarnas många premiärer är det lätt hänt att någon sevärd film faller mellan stolarna. För den stora skaran där ute som älskar rom-coms och ungdomsfilmer är The Other Zoey titeln man inte vill missa. Filmen hade premiär på Prime Video den 20 oktober och är en perfekt mysfilm för alla som älskar att svepas med i ungdomliga kärlekshistorier.

Recension: The Other Zoey (2023)
Foto: Prime Video.

Mystips till dig som älskar romantiska ungdomsfilmer – The Other Zoey på Prime Video

Streamingtjänsterna producerar en och annan ungdomskomedi av varierande kvalitet, men The Other Zoey hör till dem som faktiskt kan anses som sevärd – även för dem som inte är genrens mest inbitna fans. Filmtopps Veronika L.C. Gustafson noterar en handfull skavanker i sin recension, men menar att det överlag är "en välspelad och tokrolig" feel-good-film.

I The Other Zoey får vi följa, du gissade det, Zoey – en jättesmart datanörd som har en överdrivet rationell syn på kärlek. Men när skolans fotbollsstjärna är med om en olycka och tappar minnet, för att sedan förväxla Zoey med sin flickvän (som också heter Zoey), får hon snart anledning att utmana sina tidigare övertygelser.

Huvudrollsinnehavaren i filmen är Josephine Langford, som vi tidigare sett i de extremt populära After-filmerna. I övriga roller ser vi Drew Starkey, Archie Renaux, Mallori Johnson, Andie MacDowell, Patrick Fabian och Heather Graham m.fl. Filmen är regisserad av Sara Zandieh och skriven av Matthew Tabak.

"The Other Zoey" finns nu att streama på Prime Video.

NÄSTA ARTIKEL