Här kan du streama alla After-filmer

Här kan du streama alla After-filmer

Filmtopp
16 september 2023 kl. 10:00

Planera ditt romantikmarathon inför After Everything – din guide till After-filmerna

"After Everything", den femte filmen i den populära "After"-franchisen för kärlekstörstande ungdomar, har nu gått upp på biografer i Sverige. Är du sugen på att kolla igenom de tidigare filmerna innan du sätter dig i salongen har vi sammanställt en guide över var du kan streama filmerna.

Här streamar du alla After-filmer

Det kan tänkas att de fem After-filmerna, After (2019), After We Collided (2020), After We Fell (2021), After Ever Happy (2022) och After Everything (2023), med samma produktionsbolag och distributörer i ryggen, bör finnas samlade att streamade på en och samma plats – men riktigt så enkelt är det inte. Är du villig att hyra eller köpa filmerna kan du visserligen välja bland flera plattformar för att avnjuta filmerna, men i annat fall kan du behöva hoppa runt en aning.

Här kan du streama alla After-filmer
Foto: Nordisk Film.

Var kan jag streama After (2019)?

Handling: Tessa Young är en 18-årig tjej som går på college, lever ett lugnt liv, har utmärkta betyg och en städad pojkvän. Hon är ambitiös och har alltid planerat saker i god tid … tills hon möter den kaxige Hardin, som har för många tatueringar och piercingar och en mörk hemlighet i bagaget. Tessa faller för Hardin och de inleder ett stökigt förhållande som helt förändrar hennes framtidsplaner.

Här kan du streama After (2019)

Här kan du streama alla After-filmer
Foto: Nordisk Film.

Var kan jag streama After We Collided (2020)?

Handling: Tessa Young och Hardin Scott går igenom efterdyningarna av sitt uppbrott. Medan Hardin faller in i dåliga vanor är Tessa fylld av ett nytt självförtroende och lyckas få sina drömmars praktikplats på förlaget Vance. På sin nya arbetsplats uppmärksammar hon sin stilige nye kollega Trevor, som är exakt den typ av kille som hon "borde" vara med. Han är smart, rolig, stilig och ansvarsfull – men Tessa kan inte få Hardin ur huvudet. Han är ju ändå hennes livs kärlek. Genom alla med- och motgångar kommer Tessa och Hardin att kämpa för att få vara tillsammans, även om universum verkar vilja hålla dem separerade.

Här kan du streama After We Collided (2020)

After We Fell (2021)
Foto: Nordisk Film.

Var kan jag streama After We Fell (2021)?

Handling: Just som Tessa fattar sitt livs största beslut förändras allt. Avslöjanden om hennes familj, och sedan om Hardins, kastar tvivel över allt de trodde de visste sedan tidigare och gör deras svårt vunna gemensamma framtid ännu svårare att hålla fast vid.

Här kan du streama After We Fell (2021)

Här kan du streama alla After-filmer
Foto: Nordisk Film.

Var kan jag streama After Ever Happy (2022)?

Handling: I den fjärde filmen i står Tessa och Hardin vid ett vägskäl: ska Tessa fortsätta försöka rädda Hardin och deras förhållande, eller är det dags för henne att försöka rädda sig själv? Hardin stannar kvar i London och sjunker allt djupare ner i mörkret medan Tessa återvänder till Seattle och sitt liv där. Men är deras kärlek så stark att deras öden kan flätas samman ännu en gång?

Här kan du streama After Ever Happy (2022)

After Everything
Foto: Nordisk Film.

Var kan jag streama After Everything (2023)?

Handling: Hardin kämpar för att ta sig vidare. Drabbad av skrivkramp och det hjärtekrossande uppbrottet med Tessa reser han till Portugal på jakt efter en kvinna som han har gjort orätt mot i det förflutna - och för att hitta sig själv. I hopp om att vinna tillbaka Tessa inser Hardin att han måste ändra på sig själv innan han kan göra det slutgiltiga åtagandet.

Detta sista kapitel har rört upp en hel del känslor och det är inte alla fans som uppskattar hur filmserien har rundats av. Vill du trots allt ge After Everything en chans kan du följa länken nedan. Filmen finns i dagsläget inte att streama, utan går endast att se på bio, men med hjälp av länken kan du hålla koll på när filmen dyker upp på någon av de stora (eller små) streamingtjänsterna.

Här kan du streama After Everything (2023)

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL