Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Powerpuffpinglorna

Möt de nya Powerpuffpinglorna!

Filmtopp
Mimi Dahlén | Nyhet
11 mars 2021
Filmtopp
Mimi Dahlén | Nyhet
11 mars 2021

Blomman, Bubblan och Buttran gör comeback i en otecknad versionen av Powerpuffpinglorna.

Det har gått 16 år sedan det sista avsnittet av barnserien Powerpuffpinglorna sändes. Publiken har vuxit upp men det har pinglorna också. Här är skådespelarna som kommer spela supertjejerna i den nya serien.

Förra året blev det officiellt att en live action-version av Cartoon Networks publikfavorit Powerpuffpinglorna är på gång. Den tecknade serien handlar om tre små tjejer med superkrafter som skapades i ett laboratorium av Professor Utonium. När de inte går i skolan eller hittar på bus bekämpar de brott i storstaden Townsville.

I den nya serien är tjejerna i tjugoårsåldern och har lämnat superhjältedagarna bakom sig. Variety rapporterar att vi kommer att se Chloe Bennet som smarta Blomman, Dove Cameron som glada Bubblan och Yana Perrault som tuffa Buttran.

Bennet fortsätter på hjältespåret och är kanske mest känd som Daisy ”Skye” Johnson, eller Quake, i Marvel-serien Agents of S.H.I.E.L.D.. Även Cameron har spelat i superhjälteserien, men är mest känd som Maleficents dotter Mal i Disneys långlivade franchise The Descendants. Perrault härstammar från Broadway och hennes roll som Buttran är hennes debut på TV-skärmen.

Powerpuffpinglorna är ytterligare en populär barnserie som satsar på att göra en live action-version. Tidigare i år släpptes Fate: The Winx Saga, som är baserad på Nickelodeons Winx Club. Serien följer samma tema med unga tjejer som slåss mot ondska. Även Pokémon, Sonic the Hedgehog och Avatar: The Last Airbender har genomgått förvandlingen.

Det finns ännu inget officiellt datum för premiär.

Vilken serie skulle du vilja se som live action?

NÄSTA ARTIKEL