Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Powerpuffpinglorna

Powerpuffpinglorna kommer tillbaka – på riktigt!

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
25 augusti 2020
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
25 augusti 2020

Med Oscarsbelönade Diablo Cody som manusförfattare.

Den tecknade kultserien "Powerpuffpinglorna" kommer tillbaka och denna gången med riktiga skådespelare. Tillsammans med Heather Regnier ska Oscarsbelönade Diablo Cody skriva en otecknad version av Carton Netwoorks gamla pärla.

Deadline rapporterar att 90-talsfavoriten Powerpuffpinglorna kommer tillbaka i ny tappning. Nu ska de våldsbekämpande pinglorna lämna det tecknade formatet för att istället gestaltas av riktiga skådespelare i en ny live action-serie.

Som om inte det vore nog är det också klart att Diablo Cody, som Oscarsbelönades för manuset till Juno (2007), ska skriva seriens avsnitt tillsammans med Heather Regnier (Veronica Mars).

Powerpuffpinglorna handlar om tre systrar om tre systrar: Blomman, Bubblan och Buttran, som skapades av Professor Utonium. Med sina superkrafter bekämpar flickorna gigantiska monster och håller den lilla staden Townsville trygg.

Originalserien släpptes 1998 på Cartoon Network och rullade fram tills 2005. För några år sedan, närmare bestämt 2016, släppte Cartoon Network en reboot. Den nya serien blir alltså den tredje i ordningen, men också den första otecknade versionen.

Dessutom kommer vi för första gången få följa pinglorna i 20-årsåldern. Frustrerade över det enorma ansvar de tvingades ha som barn, måste de ännu en gång rädda världen.

Exakt när den nya serien förväntas ha premiär är inte bestämt.

Scrolla vidare för fler nyheter! Eller spana in vårt nostalgiska QUIZ om klassiska barnprogram!

 

NÄSTA ARTIKEL