Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Mord i paradiset säsong 11 – nu på C More

Mord i paradiset säsong 12 – detta vet vi

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
21 juni 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
21 juni 2022

Får vi lösa fler soliga mordgåtor framöver?

Långköraren "Mord i paradiset" har hittat till den svenska marknaden med sin elfte säsong. Vi verkar helt enkelt inte kunna få nog av deckarserien, vilket givetvis gör oss nyfikna på att undersöka om det kommer ännu fler säsonger framöver.

"Mord i paradiset" är den populära kriminalaren om en brittisk polis som blir förflyttad till paradisön Saint Marie, i Karibien. Det visar sig snart att mord och brott även sker under solen i den idylliska miljö. Sedan starten har det hunnit bli 11 framgångsrika säsonger, med olika poliser i huvudrollen.

Den senaste säsongen kom till den svenska marknaden under sommaren och finns att streama på C More. I säsong 11 får vi följa poliserna när de tar sig an ett till synes lätt kidnappningsfall, men saker och ting tar snabbt en katastrofal vändning och fallet slutar med ett mord. Nu måste de reda ut vad som gick så fel.

Serien är skapad av Robert Thorogood.

När kommer Mord i paradiset säsong 12?

Hoppas du på en tolfte säsong av Mord i paradiset kan vi glädjande nog berätta att serien har blivit förnyad med ytterligare en säsong av BBC, som ligger bakom serien. Säsong 12 av Mord i paradiset kommer alltså att bli av.

Den nya säsongen har inte fått något definitivt premiärdatum ännu, men vi kommer förhoppningsvis inte behöva vänta alltför länge. Produktionen av den tolfte säsongen ska redan vara i full gång. Vad vi däremot vet är att den kommer att sjösättas någon gång under 2023, troligtvis under våren.

Riktigt så länge kommer vi dock inte att behöva vänta på nytt material – precis som i vintras väntar även en julspecial 2022. Exakt när den når svenska marknaden kan vi inte heller svara på exakt, men förhoppningsvis blir det någon gång runt årsskiftet, i bästa fall redan vid jul.

Filmtopp uppdaterar dig med ny information så fort vi vet mer.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL