Moa och Anna-Karin åker ut ur Biggest Loser 2023: Stolt över mig själv

Moa och Anna-Karin åker ut ur Biggest Loser 2023: "Stolt över mig själv"

Uppdaterad 21 mars 2023 kl. 06:03 | Publicerad 20 mars 2023 kl. 22:03

Två deltagare säger hejdå efter invägningen

Avsnitt 15 av Biggest Loser Sverige 2023 börjar med att ge deltagarna en påminnelse på hur tunga de var när de först kom till tävlingen. Det blir också större drama när två av de sju deltagarna ska åka hem.

Tunga väskor träning
Foto: TV4

Deltagarna får känna på hur långt de har kommit

I dagens avsnitt av Biggest Loser Sverige 2023 får vi se deltagarna ladda upp inför nästa invägning. Det är mycket oro hos deltagarna, framförallt hos Anna och Joakim. Anna har haft en fotskada och Joakim har varit sjuk under veckan, vilket har gjort att ingen av dem har kunnat träna ordentligt. Känslorna blir inte bättre hos deltagarna när de träffar personliga tränaren Pischa för sina morgon pass.

Det första deltagarna fick göra var att ta varsin ryggsäck med sirr namn på och följa med Pischa in i skogen samtidigt som de gjorde utfallssteg. Detta var ännu jobbigare än förväntad eftersom att varje ryggsäck vägde lika många kilogram som varje deltagare hade gått ner. 

– Syftet är att de ska förstå hur långt de har kommit i den här resan. Det är väldigt många kilo som de har gjort sig av med och jag vill påminna dem hur jobbigt det var när de först kom hit, förklarar Pischa.

Träningspasset fortsatte med en cirkelträning där deltagarna kämpade med den extra tyngden på axlarna. Träningen blev ofantligt jobbigare för deltagarna tack vare vikten i ryggsäcken, men det såg ut att vara mer plågsamt för visa än för andra, framförallt för Filip som hade den tyngsta väskan. 

– Jag vill aldrig mer ha tillbaka de där kilona. Det funkar inte, det går inte att ha ett liv med det känner jag, säger Filip.

Alla kämpade på och efter de kom halvvägs i träningspasset fick deltagarna ta av sig sina ryggsäckar och känna hur mycket lättare det var. 

Moa och Anna-Karin
Foto: TV4

Anna-Karin och Moa kommer sist i invägningen

Inför avsnittets invägning fanns det mycket ångest hos deltagarna eftersom att två av de sju som var kvar skulle åka ut. Pressen var ännu större med tanke på att i förra veckans avsnitt vann Jenny immunitet från att åka ut ifall hon inte hade gått upp i vikt. Även starka deltagare som Filip känner sig nervös inför att se sina resultat. 

Anna är deltagaren som sätter ribban på viktförlusten när det visar sig att hon har gått ner 4,6 kg sedan förra invägningen. Trots sin tidigare oro över att inte ha kunnat träna lika hårt med sina skadade fot, lyckades hon ändå sätta ribban högt och garantera sig en fortsatt plats i tävlingen. Detsamma gällde för Joakim som hade varit sjuk, men ändå lyckades gå ner 3,9 kg.

Efter att alla deltagare vägt sig var det Jenny, Moa och Anna-Karin som hade gått ner minst av alla. Jenny som hade bara gått ner tt kilo fick stanna kvar på grund av hennes immunitet, vilket gjorde så att alla fick säga ett sorgset hejdå till Moa och Anna-Karin. 

– Jag är stolt över mig själv. Det är tråkigt att behöva lämna, men jättekul att komma hem, säger Anna-Karin. 

Avsnitt 15 av Biggest Loser Sverige finns att se på TV4 och C More.

Mer Läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL