Hampus Säberg ute ur Biggest Loser 2023: Så besviken på min kropp

Hampus Säberg ute ur Biggest Loser 2023: "Så besviken på min kropp"

  • C More
07 mars 2023 kl. 22:03

Saker går inte som förväntad för en av deltagarna

Dagens avsnitt av "Biggest Loser Sverige" började med ett roligt träningspass för deltagarna och avslutas med ett sorgset farväl när Hampus Säberg åkte ut.

Hampus Säberg ute ur Biggest Loser 2023: "Så besviken på min kropp"
Foto: TV4, C More

Deltagarna får en ny träningsmetod innan invägningen

I dagens avsnitt av Biggest Loser Sverige, som är den tolfte av säsongen, hade alla deltagare extra smärta i kroppen från tävlingen innan. Gårdagens avsnitt avslutades nämligen med att alla deltagare skulle göra så många burpees de kunde på 30 minuter. 

Med extra tanke på hur nästa invägning började närma sig var det lite extra dålig stämning i huset. Deltagarna mådde dåligt i kroppen och flera hade större ångest för deras träningspass med den personliga tränaren Pischa Strindstedt. Det de inte visste var att dagens pass skulle vara väldigt annorlunda utifrån det vanliga. De skulle nämligen bada. 

– Vi behöver miljöbyten och kroppen behöver göra någonting annat än att fortsätta plöja på konditionsmaskiner och eviga promenader, förklarar PT:n Pischa Strindstedt.

Med deltagarna på gott humör fick de ett roligt och effektivt träningspass i simhallen där de tränade styrka och uthållighet. Träningen gav deltagarna chansen att visa mer av sina kroppar, vilket många menade att de ursprungligen hade skämts över. 

Hampus Säberg ute ur Biggest Loser 2023: "Så besviken på min kropp"
Foto: TV4, C More

Hampus Säberg ute ur Biggest Loser 2023: "Så besviken på min kropp"

Inför invägningen hade Hampus inga stora förhoppningar om att han skulle stanna kvar, och hade redan börjat packa sin väska för att åka hem. På invägningen stod det mellan Hampus och Anna Dellmyr om sista platsen för att stanna kvar. Han behövde förlora 2 kg för att inte komma sist, ett mål han misslyckades med att nå:

– Jag fattar inte vad det är jag har gjort fel i jämförelse med de andra, sade Hampus i avsnittet och fortsatte:

– Jag är så besviken på min kropp.

Hampus som fick lämna Biggest Loser möttes med varma kramar och fick ett sorgset farväl av sin rumskompis Filip.

Du följer "Biggest Loser Sverige" 2023 på TV4 och C More.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL