Biggest Loser 2023 – här är alla deltagare

Ali och Nicolay ute ur Biggest Loser Sverige 2023

  • C More
Uppdaterad 20 mars 2024 kl. 14:03 | Publicerad 27 februari 2023 kl. 20:02

Tuff afton för två av deltagarna

Kvällens avsnitt av "Biggest Loser Sverige" 2023 slutade med att Ali Houssin och Nicolay Garcia de la Cueva åkte ut ur programmet.

I Biggest Loser Sverige ska tolv personer som har kämpat med sin övervikt och sviktande hälsa få chansen att påbörja resan mot att en gång för alla förändra sina liv. I finalen står en ensam vinnare kvar med en kvarts miljon kronor och titeln Biggest Loser 2023. Programledare är Malin Stenbäck. När dagens avsnitt gick i mål var det Ali Houssin och Nicolay Garcia de la Cueva som fick lämna säsongen.

I kvällens avsnitt, som är nummer nio i ordningen, tilldelades lag grått mystiska lådor från tränare Pischa Strindstedt som innehöll deras favoritmat och en lapp där det stod hur mycket kalorier respektives mat innehåller. Under dagens träning sade tränare Pischa att de behöver träna bort mängden kalorier de fått i sina lådor. Syftet med detta var att påminna dem om deras gamla beteenden och ge nytt perspektiv på deras dåliga matvanor.

Filip Sehlstedt kämpade på

Filip Sehlstedt, som väger 137,2 kilo och har lyckats går ner mer än 14 kilo i vikt på sin tid i tävlingen, fick en låda full med cheeseburgare. Det stod att den innehåller 1490 kalorier, vilket är mer än hälften av daglig kaloriintag för en vanlig människa. 

– Det är en vanlig lunch för mig. Typ nästan varje dag på olika hamburgerkedjor, sade Filip.

Filip kämpade hårt i gymmet och klarade målet på under 30 minuter. Enligt tränare Pischa är det ett Biggest Loser-rekord, som också möttes av applåder. 

– Det är skönt att veta att man har power i kroppen och man kan ta bort skiten om man vill, sade Filip.

Ali Houssin tappade motivation – ute ur Biggest Loser 2023

Ali Houssin lämnade träningen när han tappade motivationen på grund av mängden deltagare närvarande på gymmet. Han ansåg sig vara redo att lämna programmet. 

Innan Ali åker ut ur tävlingen så valde han att hjälpa sitt lag genom att ta ett halv kilo viktpåslag som någon i lag grått skulle straffas med.

– Inför den här invägningen så känner jag att min tid på slottet är slut. Dels för att jag längtar hem och dels för att jag känner att jag har fått med mig det jag behöver härifrån, sade Ali.

Alis viktskillnad var den sämsta – men han skulle inte bli själv om att behöva lämna. 

Nicolay ute ur Biggest Loser trots att han kämpade hårt i veckan

Nicolay trodde att han var över det röda strecket och därmed få stanna kvar i tävlingen, men till slut visade resultatet att han hamnade under och fick åka ut ur tävlingen tillsammans med Ali. 

Nicolay fann utfallet orättvist med tanken på att han tränade mycket mer denna veckan och hade bra tro på sig själv.

– Det här är en förlust att åka hem absolut, men det här påverkar mitt liv bara bra för jag har gått ner i vikt här, sade Nicolay.

"Biggest Loser Sverige" 2023 sänds på måndagar och tisdagar på C More, TV4 Play och TV4.

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL