Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Mission: Impossible 7 och 8 skjuts upp

Nytt bud – då kommer Mission: Impossible 7 och 8

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
22 januari 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
22 januari 2022

Premiärerna nu fördröjda med minst två år

Det blir ingen Mission: Impossible-lycka i år heller, meddelar Paramount och Skydance.

Redan 2019 kunde vi rapportera att kommande Mission: Impossible 7 och skulle spelas in samtidigt. Då var tanken att den sjunde filmen skulle ha sin premiär den 23:e juli 2021 och åttonde filmen den 5:e augusti 2022. Men under 2020 åkte produktionen, som så många andra, ut för käppar i hjulet.

I februari 2021 var gänget tillbaka i Norge för att spela in filmerna färdigt och sedan kunna släppa dem under 2022 och 2023. Nu rapporterar Variety att man flyttar premiärerna ytterligare. Den nya ambitionen är nu att släppa Mission: Impossible 7 den 7:e juli 2023 och Mission: Impossible 8 den 28:e juni 2024. Detta innebär att det kommer dröja minst fem år mellan den senaste rullen Fallout och den första av de kommande två.

Anledningen till att filmerna skjuts upp är föga förvånande: 

– Efter noggrant övervägande har Paramount Pictures och Skydance beslutat att skjuta upp releasedatumen för Mission: Impossible 7 & 8 på grund av den pågående pandemin, säger de två bolagen i ett gemensamt uttalande.

Fansen som mest av allt vill se Tom Cruise tillbaka på bioduken så finns det fortfarande hopp om att vi får se honom i "Top Gun: Maverick" som fortfarande har sin världspremiär planerad till den 27:e maj i år. Men även den filmen kommer även den ifrån Paramount, så vi ska kanske inte vara för hoppfulla trots allt.

MER LÄSNING:

NÄSTA ARTIKEL