Missade du Kishti Tomitas grova skämt i Idol? "Golden shower, kanske?"

Missade du Kishti Tomitas grova skämt i Idol? "Golden shower, kanske?"

Emil Oscar Rasmussen
Uppdaterad 31 augusti 2023 kl. 11:55 | Publicerad 30 augusti 2023 kl. 14:00

Juryn skojade friskt med Liridon "Donni" Jusufi

Årets säsong av "Idol" har redan hunnit bjuda på flera höjdpunkter. En av dem var ett oväntat och relativt grovt skämt från Kishti Tomita, vars tankar gick till en "golden shower" när deltagaren "Doni" förberedde sig för sin audition.

Alltid lika populära "Idol" är i full gång och de första avsnitten har redan bjudit på en hel del högklassig underhållning. Vi har exempelvis fått se spanske Fredrik Strand fullkomligt golva Anders Bagge med sin tolkning av "O Sole Mio". Vi har också fått se Liridon "Doni" Jusufi göra stort avtryck, och han förutspås redan bli en av tävlingens stora stjärnor i år.

I samband med just Donis audition bjöds vi dessutom på en annan av de främsta höjdpunkterna hittills – och det tack vare att Kishti Tomita i Idol-juryn var på skojfriskt humör.

Missade du Kishti Tomitas grova skämt i Idol? "Golden shower, kanske?"
Donni stod för en sällan skådad Idol-audition. Foto: TV4.

Kishti Tomitas grova skämt i Idol: "Golden shower, kanske?"

Liridon "Donni" Jusufi stod för en golvande bra Idol-audition i premiäravsnittet av årets säsong, och efteråt var det sannolikt många som var mållösa. Till och med den så ofta tjattriga juryn tycktes ha svårt att hitta orden till en början. Men det var efter Doni hade sjungit klart. Innan han fick juryn och publiken att smälta var det helt andra tongångar – betydligt mer skämtsamma sådana.

Det var i samband med att Doni presenterade sig och svarade på frågan om varför han var där som det lobbades upp för barnförbjudna skämt.

– Jag vet att jag inte ska göra någonting annat än att stå här, för jag har så mycket att ge, förklarar Doni. Jag vill förmedla; jag vill få folk att hata, älska, reagera, spotta, pissa på mig.

De avslutande orden fick juryn, och inte minst Kishti Tomita att haja till ordentligt.

– Hoppsan, det vill vi inte! utbrister Kishti. Sånt kan hända här på Plattan.

Doni förtydligar vad han menar, och vid det läget såg det ut som om alla var redo att gå vidare – men ännu en liten vändning väntade. Originallåten som Doni sedan berättar att han ska framföra heter nämligen "The Rain", vilket på nytt väckte liv i en Kishti på skämthumör.

– Okej, golden shower, kanske? skojar Kishti när hon får höra titeln på låten, och får både Doni och övriga jurymedlemmar att bryta ihop av skratt.

Utanför rummet står dessutom programledare Pär Lernström och bevittnar det urspårade ögonblicket:

– Vad är det med "Kishan"? Har hon börjat dricka på arbetstid?

Till slut lyckas alla tack och lov lugna sig kort därefter, så att Doni kan framföra sin unika och imponerande originallåt "The Rain". Vi får se om det kommer en "golden shower-remix" av "The Rain" feat. Kishti Tomita framöver, eller inte.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL