Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Missa inte trailern till Wolf

Missa inte trailern till Wolf

Emil Oscar Rasmussen
Emil Oscar Rasmussen | Nyhet
30 september 2021
Emil Oscar Rasmussen
Emil Oscar Rasmussen | Nyhet
30 september 2021

Se trailern till Wolf – en film olikt allt annat.

Få en glimt av den kommande dramathrillern "Wolf" – en film som minst sagt ser ut att vara one of a kind. Se trailer nedan!

Följ med på en helt unik resa i trailern till Wolf, en kommande film om människor som identifierar sig som olika djur, med en pojke/varg i fokus.

Rollen som en varg fångad i en pojkes kropp spelas av George MacKay. I filmen fattar hans karaktär tycke för en vildkatt (Lily-Rose Depp) fångad i en flickas kropp. Känslor uppstår mellan dem när de träffas på en klinik som behandlar människor som lider av "species identity disorder" – en i filmen psykisk sjukdom som gör att personer tror att det faktiskt är djur.

Som du kanske misstänker är en potentiell relation mellan en varg och en vildkatt emellertid allt annat än en dans på rosor.

LÄS OCKSÅ: Nya filmer att streama

SE TRAILERN TILL "WOLF" HÄR:

Baserat på trailern ovan har vi någonting helt unikt att vänta oss i Wolf. Det är italienska Nathalie Biancheri som både skrivit och regisserad filmen. Wolf är Biancheris blott andra långfilm och det mesta tyder på att många kommer att få upp ögonen för henne i och med detta fascinerande projekt. Biancheris debutfilm är dramat Nocturnal från 2019.

Utöver MacKay och Depp kan vi se skådespelare som bland andra Paddy Considine, Martin McCann, Terry Notary, Fionn O'Shea, Karise Yansen m.fl. i filmen.

Filmen hade sin världspremiär på Torontos Filmfestival i mitten av september och har biopremiär i USA den 3 december. När filmen kommer till Sverige är ännu inte bekräftat.

LÄS OCKSÅ: Årets bästa filmer

NÄSTA ARTIKEL