Biosalong

Mickey Rourke i samarbete med Roman Polanski

19 april 2022 kl. 10:00

John Cleese ryktas vara med

Mycket är ännu okänt rörande Roman Polanskis nya film "The Palace". Nu kommer nya uppgifter om att Mickey Rourke ska ska medverka. Det talas även om att John Cleese finns med på ett hörn.

I dag kan hemsidan The Filmstage meddela att amerikanske skådespelaren Mickey Rourke gett sig i kast med att samarbeta med regissören Roman Polanski i dennes nya film The Palace. Sedan tidigare vet vi att filmen kommer att utspelas på nyårsafton till millennieskiftet och att en stor ensemble tycks arbeta på projektet, däribland skådespelaren Joaquim de Almeida. Inspelningen drog enligt uppgifter igång för en månad sedan på hotellet Gstaad Palace i Schweiz. 

John Cleese ryktas vara med

En annan skådespelare som det ryktas om kan vara på väg att ansluta sig till Roman Polanskis filmprojekt är den brittiske komikern John Cleese. John Cleese har som bekant tidigare erfarenhet av att spela rollen som hotellägare i Pang i bygget, så en ny roll inom hotellbranschen vore kanske som klippt och skuret för honom.

Svärtat rykte

Roman Polanski var länge en hyllad regissör men efter att ha erkänt sig skyldig för sex med en minderårig och för några år sedan också anklagats för våldtäkt har hans rykte naggats i kanten. Hur intresset kommer att se ut för hans nya film återstår att se. 

Ingen premiär för filmens finns ännu angiven, men The Filmstage skriver att om inspelningarna blir klara i maj är en premiär under hösten inte helt otänkbar.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL