Michael Owens dotter i Love Island: Pappa inte glad

Michael Owens dotter i Love Island: "Pappa inte glad"

Filmtopp
01 juni 2022 kl. 09:06
ANNONS
ANNONS

Den tidigare fotbollsspelarens dotter med i nya säsongen

I dag är det premiär för Love Island UK 2022 och ombord är Gemma Owen, dotter till fotbollsikonen Michael Owen. Han är inte glad över hennes medverkan.

Det är dags för Love Island UK 2022 att dra igång och med bland deltagarna finns Gemma Owen, 19, dotter till den tidigare engelska landslagsspelaren Michael Owen som även representerat Liverpool och Manchester United.

I en intervju med Daily Mail berättar Gemma att hennes pappa inte är glad över hennes medverkan i dejtingprogrammet. Hon berättar vidare att hon till slut fick hans stöd då han inte vill bestämma vad hon ska göra.

Gemma Owen på pressdag för Love Island UK 2022:

Michael Owens dotter i Love Island: "Pappa inte glad"
Gemma Owen. Foto: ITV.

Till slut fick Gemma hennes faders stöd att delta i årets upplaga. Gemma menar att Michael sagt att han litar på henne och att hon aldrig gett familjen någon anledning att inte göra det. 

Det är dock inte med viss ovilja som han backar sin dotter:

– Jag skulle fortfarande inte säga att min pappa är jättepepp på att jag är med, säger Gemma Owen till Daily Mail. 

I programmet semestrar en grupp med singlar tillsammans i ett paradis. Deras forhoppning är att hitta kärleken och vinna pengar. Men de måste också vinna publikens hjärtan.

När kommer Love Island UK 2022 till Sverige?

I dag finns sju säsonger av serien att streama på C More. Den sjunde säsongen, som består av hela femtio avsnitt, finns även att streama på TV4 Play.

När och var "Love Island UK" säsong 8 blir tillgänglig har vi i dagsläget inga uppgifter om. Filmtopp håller dig uppdaterad.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL