Adam Driver som komikern Henry.

Michael Manns Ferrari-film har påbörjats

20 augusti 2022 kl. 11:50

Med Adam Driver i huvudrollen

"Heat"-regissören Michael Mann meddelar på Twitter att inspelningen av det nya dramat "Ferrari" har påbörjats. I filmen ser vi Adam Driver i rollen som Enzo Ferrari.

Racerföraren och bilmärkesgrundaren Enzo Ferrari dog 90 år gammal 1988. Nu gör Michael Mann (Gatans lag, Heat, Collateral) en långfilm om honom. På Twitter meddelar den fyrfaldigt Oscarsnominerade filmskaparen att inspelningen har påbörjats.

Adam Driver syns i huvudrollen

Med sig har Michael Mann den tvåfaldigt Oscarsnominerade Hollywoodstjärnan Adam Driver, som ska gestalta den legendariske bilföraren. Den amerikanske skådespelaren var nyligen aktuell i Ridley Scotts House of Gucci, i vilken han spelade Maurizio Gucci som under en period drev modehuset Gucci.

Andra skådespelare som syns i Ferrari är Penélope Cruz som Laura Ferrari, Shailene Woodley, som Linas Lardi och Sarah Gadon som Linda Christian.

Manuset är skrivet av Troy Kennedy Martin och baseras boken The Man and the Machine av Brock Yates . Producenter till filmen är P.J. van Sandwijk, John Lesher, John Friedberg, Lars Sylvest, Thorsten Schumacher och Thomas Hayslip

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL