Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Melodifestivalen 2022 – Allt om deltävling 4

Melodifestivalen 2022 – Allt om deltävling 4

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
21 februari 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
21 februari 2022

Det är dags för den sista deltävlingen i Melodifestivalen 2022.

Deltävlingarna i årets "Mello" närmar sig sitt slut. Här är alla artister och deras nummer i den fjärde och sista deltävlingen som hålls i Lidköping!

Deltävlingarna i nya Melodifestivalen 2022 närmar sig sitt slut. I den tredje deltävlingen, som hölls i Linköping, fick vi se Idoljurymedlemmen Anders Bagge ställa på scen och fånga svenska folket med sin låt Bigger Than The Universe som mycket riktigt tog honom vidare till final. Den andra artisten som säkrade sitt avancemang var Faith Kakembo med låten Freedom. 

Inför den fjärde deltävlingen kan vi konstatera att följande artister är klara för final: Robin Bengtsson, Cornelia Jakobs, Liamoo, John Lundvik, Anders Bagge och Faith Kakembo. 

På lördag är det dags att röra oss oss vidare i landet mot den fjärde och sista deltävlingen. Eventet kommer att äga rum i Lidköping, med sju nya artister som ska göra sitt yttersta på scenen för att vinna över publikens hjärtan. Det återstår att se vilka två av dem som kommer att kvalificera sig vidare till den storartade finalen som kommer att hållas på Friends Arena i Stockholm lördagen den 12:e mars. Först då kommer vi få veta vilken artist som ska representera Sverige i Eurovision Song Contest.

Alla tävlande i Melodifestivalen 2022 – deltävling 4 och deras låtar:

Lidköping 26/2

1. Anna Bergendahl –  Higher Power

2. Lillasyster – Till Our Days Are Over

3. Malin Christin – Synd Om Dig

4. Tenori – La Stella

5. MEDINA – In I Dimman

6. Angelino – The End

7. Klara Hammarström – Run To The Hills  (obs: inte Iron Maiden-låten)

Deltävling 4 sänds på SVT på lördag klockan 20:00. 

MER LÄSNING:

NÄSTA ARTIKEL