Se Batman & Catwoman slåss i nya filmen

Matt Reeves planerar The Batman 2

Filmtopp
25 februari 2022 kl. 10:02

"The Batman" bäddar för filmserie

Den andra mars är det premiär för Matt Reeves efterlängtade "The Batman" med Robert Pattinson i titelrollen. Redan nu kan fansen sluta spekulera kring en uppföljare.

Det närmar sig premiär för årets kanske mest efterlängtade blockbuster. När nya Batman-filmen äger rum har Bruce Wayne vakat över gatorna i Gotham City i över två års tid som maskerad hämnare. Och när en mördare riktar in sig på Gothams elit med en serie av sadistiska mord, leder ett spår av kryptiska ledtrådar in Batman i den undre världen. Bevisen leder närmare och närmare till hans egen familj, och vidden av mördarens planer blir tydlig. Batman måste skapa nya allianser och avslöja den skyldiga för att rädda Gotham City.

I filmen ser vi Robert PattinsonPaul Dano, Colin Farrell, Andy Serkis, Peter Saarsgard, Jeffrey Wright, Zoë Kravitz och John Turturro med flera.

MER LÄSNING:

Planeras redan uppföljare

På premiärgalan för storfilmen berättade regissören Matt Reeves fritt om hans stora planer för en filmserie. Han är tydlig med att filmen måste kunna stå på sina egna ben, men att den samtidigt ska öppna dörrar för uppföljare. Med det sagt avslöjar han också att de redan nu satt igång med planerna för en uppföljare. Se Reeves galaintervju där han pratar om The Batman 2

So Matt is already planning out the sequel for #TheBatman pic.twitter.com/22pkbxh89p

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL