Mark Levengood minns inte om han intervjuade Hans Wahlgren inför hans död

Mark Levengood minns inte om han intervjuade Hans Wahlgren inför hans död

Axel Diedrichs
22 maj 2024 kl. 15:35

"Jag vet inte"

När Mark Levengood får frågan om han gjort en Sista ordet-intervju med Hans Wahlgren så har han inga klara besked att ge.

Mark Levengood leder intervjuprogrammet Sista ordet Viaplay, där kändisar medverkar i en tom studio för vad som blir deras allra sista intervjuer. Avsnitten spelas in i hemlighet och släpps senare efter att gästen har gått bort. Den första personen att ha medverkat är den folkkäre TV-profilen och artisten Lasse Berghagen som gick bort i oktober förra året. Många vill nu veta om vi kan förvänta oss att se den nyligen avlidne skådespelaren Hans Wahlgren (pappa till Pernilla Wahlgren) dyka upp som nästa gäst, men Levengood verkar inte veta hur det ligger till.

Mark Levengood minns inte om han intervjuade Hans Wahlgren inför hans död
Mark Levengood. Foto: Viaplay.

 

Mark Levengood minns inte om han intervjuat Hans Wahlgren

I ett samtal med tidningen Hänt får Mark Levengood frågan om han gjort en Sista ordet-intervju med Hans Wahlgren, och ger då ett förbryllande svar: 

– Jag kommer inte ihåg… jag börjar komma upp i ålder där man inte minns saker. 

Levengood menar dock att det inte lär komma ut något avsnitt med Hans Wahlgren då avsnitten är tänkta att "släppas tätt inpå folk som har gått bort".

– Det var väldigt tråkigt med Hans tycker jag. Men om det inte har kommit nu så tror jag inte det kommer, men jag vet inte, säger han till Hänt.

Kanal 5 sänder programspecial med Hans Wahlgren

Den som vill minnas Hans Wahlgren får istället chansen att göra det i kväll när Kanal 5 sänder ett extrainsatt avsnitt av Wahlgrens värld. I det får vi se när Pernilla Wahlgren minns tillbaka på härliga minnen med Hans och den övriga familjen. Avsnittet heter Wahlgrens värld: Till minne av Hans och sänds onsdagen den 22 maj klockan 20:00. För den som vill går det även att streama på Max och discovery+.

Hans Wahlgren var aktiv skådespelare sedan 1950-talet och gift i över 60 år med Christina Schollin. De senaste åren har han figurerat som realitystjärna i Wahlgrens värld.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL