Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Hon spelar Amy Winehouse i filmen Back to Black

Hon spelar Amy Winehouse i filmen Back to Black

Kristian Andersson | Nyhet
29 juli 2022
Kristian Andersson | Nyhet
29 juli 2022

Unga stjärnskottet uppges vara klar för rollen

Nu tror vi oss veta vem som ska spela musiklegenden Amy Winehouse i den kommande biografifilmen "Back to Black". Det rör sig om stjärnskottet Marisa Abela.

En ny film är på väg om den tidigt avlidne världsartisten Amy Winehouse. Nu rapporterar Variety att det är den 25-åriga brittiska skådespelerskan Marisa Abela mer eller mindre är klar för att gestalta henne i Back to Black. De berättar också att produktionen vill ha en nykomling i titelrollen.

Marisa Abele i serien "Industry". Foto: HBO.

Abela föddes 1996 och gjorde sin första roll 2008 i filmen Man in a Box, men därefter har det utöver hennes medverkan i serier endast blivit en enda filmroll. Vi kommer däremot att få se mer av henne på bioduken framöver då hon medverkar i den efterlängtade Barbie-filmen och She is Love. 

Back to Black kommer att regisseras av Sam Taylor-Johnson (Fifty Shades of Grey) utifrån ett manus skrivet av Matt Greenhalgh. Filmen är tänkt att leda oss genom Winehouses liv, från uppväxten och de musikaliska framgångarna till det förfall ner i drogträsket som till slut skulle ta hennes liv.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL