Maria Montazami om vänskapen med Gunilla Persson: "Alltid snäll och nyfiken"

Maria Montazami om vänskapen med Gunilla Persson: "Alltid snäll och nyfiken"

Emil Oscar Rasmussen
Uppdaterad 31 mars 2023 kl. 09:03 | Publicerad 30 mars 2023 kl. 15:03

Frågade om Gunilla behövde hjälp med begravningen

Maria Montazami slog igenom i realityserien "Svenska Hollywoodfruar", där hon var den enda som medverkade i samtliga 13 säsonger. Trots att programmet inte sänts sedan 2019 har Montazami fortfarande nära kontakt med Gunilla Persson, som hon beskriver som "alltid snäll och nyfiken".

I år är Maria Montazami aktuell som en av deltagarna i den kommande säsongen av Över Atlanten discovery+ och Kanal 5, men hon slog som bekant igenom i en annan realityserie.

Svenska folket fick lära känna Maria som en av de medverkande i Svenska Hollywoodfruar. Programmet hade premiär 2009 och Maria är den enda deltagaren som var med i samtliga av de 13 säsonger som sändes fram till 2019.

Trots att det gått fyra år sedan den senaste avsnitten tog plats i rutan har Maria Montazami fortfarande kontakt med kollegor från programmet. Inte minst rubrikgeneratorn Gunilla Persson, som drog åt sig strålkastarljuset från och med realityseriens fjärde säsong.

Gunilla Persson och Maria Montazami i Svenska Hollywoodfruar
Foto: Viaplay.

Maria Montazami erbjöd Gunilla Persson sitt stöd inför hennes mammas begravning

Filmtopps Sofie Landgren har intervjuat Maria Montazami om hennes medverkan i Över Atlanten. Den folkkära Hollywoodfrun visade bland annat upp spåren efter en mardrömsskada som hon ådrog sig under inspelningen, men det fanns även utrymme för samtal om annat.

På frågan om Maria har kontakt med några av de andra Hollywoodfruarna i dag svarar hon ja, och lyfter fram Gunilla Persson som en hon regelbundet pratar med.

– Jag pratade precis med Gunilla innan jag åkte, för att hennes mamma har ju tyvärr gått bort, berättar Maria och säger att begravningen närmar sig. Då ringde jag och frågade om hon ville att jag skulle hjälpa någonting, tillägger hon.

Maria Montazami om vänskapen med Gunilla Persson: "Alltid snäll och nyfiken"
Foto: Viaplay.

Maria Montazami om Gunilla Persson: "Hon är alltid snäll och nyfiken"

I rutan, inte minst i Svenska Hollywoodfruar, har Gunilla Persson ofta framställts som svår att ha att göra med, men Maria Montazami pratar om henne på ett helt annat sätt i sin intervju med Filmtopp.

– Hon är alltid snäll och nyfiken på allting, förklarar Maria med värme.

Det framgår också att Maria ömmar för sin vän när hon pratar om Gunillas önskan om att få synas mer i tv.

– Hon vill ju bara göra tv. Hon vill ju så gärna göra Hollywoodfruar. Det är ju liksom det hon tycker är så kul, förklarar Maria.

Om vi får se Gunilla Persson och Maria Montazami tillsammans i rutan igen framöver – i nya avsnitt av "Svenska Hollywoodfruar" eller någon annanstans – återstår att se.

Se Filmtopps intervju med Maria Montazami här:

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL