Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Här visar Maria Montazami upp mardrömsskadan från Över Atlanten – och ny tatuering

Här visar Maria Montazami upp mardrömsskadan från Över Atlanten – och ny tatuering

  • Discovery+
Emil Oscar Rasmussen
Emil Oscar Rasmussen | Nyhet
29 mars 2023
Emil Oscar Rasmussen
Emil Oscar Rasmussen | Nyhet
29 mars 2023

Montazami blev märkt på flera sätt under seglatsen över Atlanten

Maria Montazami är en av deltagarna i den kommande säsongen av "Över Atlanten" på discovery+ och Kanal 5. I en intervju med Filmtopp visar tv-profilen upp spåren av en skada hon ådrog sig under inspelningen – och en märkning hon frivilligt satt på kroppen till minne av upplevelsen till havs.

"Över Atlanten" är discovery+ populära program där ett gäng svenska kändisar kliver ombord på en båt för att tillsammans korsa Atlanten. I säsongen för 2023 består besättningen av Anders Svensson, Mikkey Dee, Nassim Al Fakir, Julia Dufvenius, Hans Fahlén och alltid lika älskvärda Maria Montazami.

Förra årets säsong var extremt otursdrabbad – så till den grad att inspelningen nästan avbröts – och även om det på förhand ser ut att ha gått aningen lugnare till denna gången, var inspelningen inte helt utan olyckor.

I en intervju med Filmtopps Sofie Landgren, visar den tidigare Hollywoodfrun Maria Montazami upp spåren av en skada som hon ådrog sig under inspelningen.

Maria Montazami visar upp ärret från sin skada i Över Atlanten
Foto: Filmtopp Media.

Maria Montazami visar upp mardrömsskadan från Över Atlanten...

Maria Montazami är en veteran inom många områden av reality-tv, och hon börjar närma sig den statusen även när det kommer till extrema äventyrsprogram. Utöver sin medverkan i Över Atlanten var hon också med i The Island Sverige under 2022. Det sistnämnda av de två programmen tyckte hon var en större utmaning, men det är det förstnämnda av dem som har lämnat fysiska spår.

– Jag trillade jätte, jätteilla och skadade min arm, så jag fick ett ärr, berättar Maria i intervjun med Filmtopps Sofie Landgren.

Därefter drar hon ner sin tröjärm och avslöjar ett tydligt och fortfarande djupt ärr efter skadan. Maria berättar att hon var tvungen att sy och att hon under två dagars tid på båten fick vad hon kallar för "utegångsförbud".

Lyckligtvis ska ingen annan ha blivit skadad under resans gång, enligt Maria.

Maria Montazami visar upp sin tatuering som hon gjorde efter Över Atlanten 2023
Foto: Filmtopp Media.

...och sin nya tatuering

Det olyckliga ärret som Maria Montazami fick med sig hem från resan över Atlanten är inte den enda påminnelsen om äventyret som hon bär med sig på kroppen. Tv-profilen visar också stolt upp en ny tatuering på sin handled, som numera pryds av ett ankare. Ett motiv hon antyder att både hon och andra deltagare tatuerat in efter resan.

Filmtopps Sofie Landgren kontrar med att visa upp en egen tatuering av ett ankare, vilket får Maria Montazami att utbrista:

– Har du också seglat över Atlanten?

Det har hon inte. Än.

Se Filmtopps intervju med Maria Montazami här:

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL