EXTRA: Gunilla Perssons mamma död

EXTRA: Gunilla Perssons mamma död

Filmtopp
02 mars 2023 kl. 12:03

Iris Persson har avlidit – 97 år gammal

Tv-profilen Gunilla Perssons mamma Iris Persson har avlidit, 97 år gammal. Detta bekräftar Gunilla Persson själv på sin Instagram.

EXTRA: Gunilla Perssons mamma död
Iris och Gunilla Persson. Foto: Viaplay.

Tv-profilen Gunilla Persson slog igenom i Svenska Hollywoodfruar och har de senaste åren skapat rubriker både i och utanför programmet. Som del av bevakningen av Gunillas liv i Svenska Hollywoodfruar har en stor del av fokuset legat på hennes relation till mamman, Iris.

Under gårdagen delade Gunilla på Instagram att hennes mamma hade lagts in på UCLA Hospital i Santa Monica i Los Angeles, USA, med covid. I det inlägget skrev Gunilla om förhoppningar om att Iris skulle repa sig, men i dag bekräftar tv-profilen att hennes mamma har avlidit, 97 år gammal.

– Jag kan knappt skriva dessa rader så mycket faller tårarna. Jag är fortfarande i fullständig chock. Den för mig mest värdefulla människan (förutom Erika) har ikväll lämnat jordelivet och mitt hjärta blöder. Jag är så chockad och sitter timme efter timme bredvid henne här på sjukhuset, skriver Gunilla Persson på Instagram.

Gunilla skriver också att beskedet kom oväntat för henne och att Iris inledningsvis hade svarat på behandlingen hon fick, men att hennes hjärta sedan hade stannat. Hon beskriver dottern Erika Persson som sitt främsta stöd just nu.

–  Erika är det största stödet jag har, och hon visar nu vad hon går för. Tack gode Gud för att jag har henne. Hon läste in någonting väldigt fint som jag kommer att spela upp när jag vaknar på natten, vilket jag vet att jag kommer att göra. Vad hon läste upp för mig vill jag dela med mig när jag väl orkar och kan.

Gunilla Persson avrundar inlägget med att tacka en rad individer som har bett för hennes mamma och visat sitt stöd.

Iris Persson föddes den 18 februari 1926 och gick bort den 1 mars 2023.

 
 
 
 
 
Visa detta inlägg på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett inlägg delat av Gunilla Persson (@thegunilla)

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL