Margot Robbie klar för nästa Wes Anderson-film

Margot Robbie klar för nästa Wes Anderson-film

Emil Oscar Rasmussen
Uppdaterad 15 augusti 2021 kl. 08:08 | Publicerad 11 augusti 2021 kl. 11:08

Robbie är nästa stjärna att samarbeta med regissören.

I slutet av juli avslöjades det att Tom Hanks kommer att vara med i Wes Andersons nästa film och nu har ännu en Hollywoodgigant blivit klar för det mystiska projektet.

Under hösten har Wes Andersons The French Dispatch biopremiär, och som vanligt är regissörens aktuella film stjärnspäckad som få andra filmer. Timothée Chalamet, Owen Wilson, Elisabeth Moss, Willem Dafoe, Saoirse Ronan, Frances McDormand, Benicio Del Toro och Bill Murray är bara några av de bländande namn som är med i filmen.

Även Andersons nästa projekt, som fortfarande saknar ett namn och vars handling är okänd, har redan lyckats knyta till sig flertalet väletablerade skådespelare. Det allra senaste tillskottet är en av de senaste årens starkast lysande stjärnor på Hollywoodhimlen, Margot Robbie. Detta rapporterar The Hollywood Reporter.

LÄS OCKSÅ: Wes Andersons filmer – från sämst till bäst

Robbie är just nu aktuell som Harley Quinn i The Suicide Squad och har den senaste tiden synts i filmer som Birds of PreyBombshell - När tystnaden brytsOnce Upon a Time in Hollywood m.fl.

Nyligen anslöt Tom Hanks till Wes Andersons kommande projekt, och sedan tidigare är det dessutom klart att Tilda Swinton, Bill Murray och Adrien Brody kommer att vara med i filmen.

Vad handlingen i det kommande projektet kommer att kretsa kring är som sagt inte kartlagt, men det ryktas vara en berättelse av romantisk karaktär som ska spelas in i Spanien.

LÄS OCKSÅ: Nya filmer att streama – bästa tipsen

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL