Tom Hanks ansluter till kommande Wes Anderson-film

Tom Hanks ansluter till kommande Wes Anderson-film

Emil Oscar Rasmussen
31 juli 2021 kl. 11:07

Wes Anderson samlar storstjärnor ännu en gång.

Frågan är om det finns någon annan regissör som har förmågan att gång på gång locka till sig en ensemble av storstjärnor på samma sätt som Wes Anderson? Till sin kommande film har Anderson lyckats knyta till sig självaste Tom Hanks.

Wes Anderson är just nu aktuell med sin film The French Dispatch, som visades på filmfestivalen i Cannes och har biopremiär under hösten. Rollistan till The French Dispatch är näst intill chockerande stjärnspäckad, med namn som Timothée Chalamet, Owen Wilson, Elisabeth Moss, Willem Dafoe, Saoirse Ronan, Frances McDormand, Benicio Del Toro och Bill Murray, för att (bara) nämna några.

The French Dispatch
Några av stjärnorna i The French Dispatch. Foto: 20th Century Fox.

Det är inte första gången som en Wes Anderson-film har en så namnkunnig rollbesättning, och det kommer bevisligen inte att vara den sista – redan nu har flera tunga namn anslutit till regissörens kommande projekt.

Sedan tidigare är det klart att Bill Murray, Tilda Swinton och Adrien Brody kommer att vara med i Andersons kommande projekt, men nu rapporterar The Hollywood Reporter (THR) att filmvärldens kanske största namn, Tom Hanks, också är klar för projektet. Enligt THR ska det vara en mindre roll som Hanks ska ha tagit sig an.

Vad den kommande Wes Anderson-filmen kommer att handla om är ännu oklart, men det ryktas om att det kommer att vara en kärlekshistoria som ska spelas in i Spanien.

MER LÄSNING: Wes Andersons filmer – från bäst till sämst

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL