Love Island Sverige 2023 – Isabelle Oskarsson

Love Island Sverige 2023 – Isabelle Oskarsson

Sofie Landgren
Uppdaterad 23 januari 2023 kl. 14:01 | Publicerad 22 januari 2023 kl. 16:01

Så länge du inte äter fel chips så har du en chans hos Isabelle

Isabelle Oskarsson, 21 år från Gävle, är en av deltagarna i "Love Island Sverige" 2023. Hon är en omtänksam och spontan tjej med skinn på näsan. Nu letar hon efter någon som kan fylla hennes enorma saknad efter kärlek.

Nu har sändningen av Love Island Sverige 2023 gått av stapeln. Programmet där vi får följa en grupp med singlar som flyttar in i en villa för att lära känna varandra och så småningom hitta en favorit att bilda par med. Nytt för i år är dock att det inte är deltagarna själva som bestämmer vilka de ska bilda par med, utan i år är det tittarna som sitter på makten.

I TV4 Play-appen kan man som tittare gå in och rösta på vilka man tycker skall stå som par till en början. En av årets deltagare som kliver in från start är ingen mindre än Isabelle Oskarsson.

Isabelle Oskarsson deltagare Love Island Sverige 2023
Isabelle Oskarsson. Foto: TV4 / C More.

Det här är Isabelle Oskarsson

Isabelle är en sprallig 21-åring från Gävle. Hon tror själv att killar faller för att hon är väldigt liten och samtidigt kaxig. Hon har ganska kort stubin och i sin introduktionsvideo berättar hon att hon lätt kan bli arg.

– Jag har väldigt lätt att bli arg, det kan va så att någon äter fel chips så blir jag arg på det. Jag tycker inte om när han äter vinägerchips, jag tycker att det är så äckligt. Så ska man pussas sen, nej nej nej! 

Love Island Sverige 2023 – Isabelle Oskarsson
Isabelle Oskarsson. Foto: TV4 / C More.

Stor längtan efter kärlek

Isabelle har en enorm längtan efter kärlek och hon känner att det verkligen saknas i hennes vardag, hon tycker att det är jättetråkigt att vara ensam. För henne spelar utseende inte så stor roll, men att ha fina ögon och stora läppar är ett plus i kanten. Hon tycker själv att hon är väldigt bra på att flörta och att hon är van vid att få de killar som hon vill ha. Isabelles mål med att vara med i Love Island Sverige 2023 är att hon ska hitta den rätta killen att bli kär i och ta med hem. 

Hur det kommer att gå för Isabelle att hitta sin kärlek ser vi i programmet som sänds på TV4 och TV4 Play. Missa inte detta!

Mer läsning:

 

 

NÄSTA ARTIKEL