Love Island Sverige 2023 – Beatrice Knapstedt

Love Island Sverige 2023 – Beatrice Knapstedt

Sofie Landgren
Uppdaterad 23 januari 2023 kl. 18:01 | Publicerad 22 januari 2023 kl. 20:01

"En stor tråkmåns vill jag inte ha!"

Nu är det dags för "Love Island" Sverige 2023 att dra igång på TV4. En av årets deltagare är Beatrice Knapstedt, 24, från Göteborg, som hittills inte haft sån tur i dejtinglivet.

Beatrice Knapstedt deltagare Love Island Sverige 2023
Beatrice Knapstedt. Foto: TV4 / C More.

Det här är Beatrice Knapstedt

Nu har deltagarna i Love Island Sverige 2023 flyttat in i villan i Karibien. En av årets deltagare som är på jakt efter kärlek är Beatrice Knapstedt. Hon är 24 år och kommer ifrån Göteborg och älskar skräckfilm. I sin introduktionsvideo beskriver hon sig själv med följande:

– Jag är både kreativ, rolig och hela den biten, men den har jag en annan sida där jag sitter hemma och tittar på skräckfilm själv. Det känns som att man lever lite extra när man får känna sig lite smårädd sådär. Ena sidan gillar att pyssla och sminka, och ena sidan är verkligen så, nu går vi ut i skogen och liksom sätter upp ett tält mitt i natten.

Beatrice Knapstedt deltagare love island sverige 2023
Beatrice Knapstedt. Foto: TV4 / C More.

Hög kravlista

Anledningen till att Beatrice är med i programmet är för att hon har testat att detja en del hemma, vilket inte har gått så bra. Hon beskriver att hon har en ganska hög kravlista och att hon absolut inte vill ha en stor tråkmåns.

– Jag kan vara väldigt hård och rak. Jag har inga problem med att säga till om någon är felklädd för dejten dom skall gå på med mig.

Beatrice Knapstedt deltagare Love island Sverige 2023
Beatrice Knapstedt. Foto: TV4 / C More.

Tänder på självförtroende

Beatrice har enligt eget utsago dåligt tålamod med killar och hon vill att det skall hända saker hela tiden, vilket hon förstår kan vara lite påfrestande för en eventuell partner. Hon kliver in i programmet med ett öppet sinne och stänger inte några dörrar men hon tänder på killar med självförtroende. De får inte hävda sig men de skall kunna ta för sig, veta vad de vill ha och utstråla självsäkerhet.

Missa inte "Love Island Sverige" 2023 i TV4, Sjuan och TV4 Play i hela 49 dagar i rad från och med den 23 jan. 

Mer läsning: 

 

 

NÄSTA ARTIKEL